Λάρισα: Σκότωσε τον πατέρα του επειδή βοηθούσε οικονομικά την αδερφή του

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ-ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΕ ΚΑΔΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ.(Eurokinissi-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ)
ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ-ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΕ ΚΑΔΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ.(Eurokinissi-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ) EUROKINISSI

Ισόβια κάθειρξη επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο στον 47χρονο που δολοφόνησε τον πατέρα του

Ισόβια κάθειρξη επέβλήθει το απόγευμα της Τρίτης από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαρίσης σε 47χρονο από τον Τύρναβο ο οποίος τον Δεκέμβρη του 2013 σκότωσε τον 77χρονο πατέρα του, στο σπίτι τους με περίστροφο.

Όπως αποδείχθηκε στην διαδικασία, αυτό που όπλισε το χέρι του δράστη, ήταν η προσπάθεια του πατέρα να βοηθήσει οικονομικά την κόρη του, αδερφή του κατηγορούμενου, με το ποσό των 10 χιλιάδων ευρώ.

Από εκείνη τη νύχτα μέχρι και χθες ο 47χρονος δράστης ανέφερε αρκετές εκδοχές για το πώς συνέβη το έγκλημα, όμως έπεσε σε πολλές αντιφάσεις.

Μίλησε για αυτοκτονία, κατηγόρησε την ίδια του τη μητέρα ενώ σε κάποιες στιγμές είπε πως το έκαναν τρίτα πρόσωπα που μπήκαν στο σπίτι.

Αν και καμία από αυτές τις παραπάνω περιπτώσεις δεν είχε βάση, ο ίδιος δεν παραδέχθηκε πως οι δύο σφαίρες που βρήκαν τον πατέρα του στην καρδιά και το κεφάλι, προήλθαν από αυτόν.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της χθεσινής διαδικασίας ζήτησε ακόμα και τη χρήση ανιχνευτή ψεύδους που έχει να χρησιμοποιηθεί στην Ελλάδα τουλάχιστον 15 χρόνια, σύμφωνα με έμπειρους νομικούς.

Πηγή: onlarissa

SHARE:

24Media Network