Λέσβος: Κάθειρξη 48 ετών στον πατέρα που βίαζε τις κόρες του

Λέσβος: Κάθειρξη 48 ετών στον πατέρα που βίαζε τις κόρες του

Αναδίπλωση σήμερα στη δίκη απ' τον πατέρα που είχε ομολογήσει με κάθε λεπτομέρεια τις πράξεις του

Ποινή φυλάκισης 48 ετών επέβαλε σήμερα το Μεικτό Κακουργιοδικείο Μυτιλήνης στον 55χρονο που κατηγορείται ότι βίαζε τις δύο κόρες του όταν ήταν στην ηλικία των 10 και 12 ετών.

Ο 55χρονος, συνταξιούχος κατώτερος αξιωματικός του Στρατού, ζούσε έως τη σύλληψη του, την άνοιξη του 2016, στην κοινότητα Κάτω Τρίτος της Λέσβου, με τη γυναίκα του και τις τρεις κόρες του, ηλικίας 10, 15 και 17 ετών σήμερα. Τις δύο μεγαλύτερες -όπως αποδείχθηκε κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας- τις βίαζε τουλάχιστον από το 2012 όταν η μία ήταν 10 και η άλλη 12 ετών.

Η σύζυγός του και μητέρα των κοριτσιών που ήταν βασικός μάρτυρας κατηγορίας και η οποία είχε καταγγείλει πέρυσι τον σύζυγο της, υποστήριξε ότι δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό, μέχρι που πέρυσι ενημερώθηκε από τη 14χρονη τότε κόρη της η οποία μην αντέχοντας άλλο, αποκάλυψε την εφιαλτική αλήθεια που ζούσε εκείνη και η αδερφή της.

Το δικαστήριο, όπου σήμερα ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε αρνούμενος τις κατηγορίες λέγοντας ότι όταν ομολόγησε «υπέγραψε χωρίς να φορά τα γυαλιά του», τον έκρινε ένοχο για τα αδικήματα του βιασμού κατά συρροή, της αιμομιξίας κατά συρροή, της αποπλάνησης ανηλίκου κατά συρροή, της ασέλγειας κατά συρροή και της κατοχής πορνογραφικού υλικού.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE: