“Λίφτινγκ” στην πλατεία Εξαρχείων από τον Δήμο Αθηναίων

“Λίφτινγκ” στην πλατεία Εξαρχείων από τον Δήμο Αθηναίων
Κλιμάκια του Δήμου Αθηναίων στην Πλατεία Εξαρχείων Eurokinissi

Την Πέμπτη συνεργεία του Δήμου Αθηναίων βρέθηκαν στην πλατεία Εξαρχείων και προχώρησαν σε σειρά εργασιών. Τον "μονιμο χαρακτήρα" των παρεμβάσεων είχε προαναγγείλει ο Κώστας Μπακογιάννης

Μόνιμο χαρακτήρα αποκτούν, πλέον, οι παρεμβάσεις του Δήμου Αθηναίων στην περιοχή των Εξαρχείων για τον καθαρισμό, τον καλλωπισμό των ελεύθερων χώρων και τη συντήρηση των δημοτικών υποδομών.

Από το πρωί, σήμερα, βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες από διάφορες υπηρεσίες του δήμου (καθαριότητας, πρασίνου κ.ά) στην ομώνυμη πλατεία. Συγκεκριμένα, εργαζόμενοι προβαίνουν σε φυτεύσεις και συντήρηση του υπάρχοντος πρασίνου, αντικαθιστούν λάμπες στις κολώνες, επισκευάζουν ηλεκτρολογικές βλάβες και αντικαθιστούν τα σπασμένα και φθαρμένα πλακάκια στο διάζωμα της πλατείας. Επίσης, βάφουν τα παγκάκια και τους στύλους.

Ακόμη, η πλατεία πλύθηκε με νερό και ειδικό υγρό σε όλη την έκτασή της και αφαιρέθηκαν κάποια μεγάλα αντικείμενα που υπήρχαν εδώ και καιρό εγκαταλειμμένα εκεί.

Τέλος, καθαρίστηκε και συντηρήθηκε το άγαλμα που υπάρχει στο σημείο.

Σε ανακοίνωση του δήμου υπογραμμίζονται όσα επανειλημμένα έχει δηλώσει ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ότι αυτές οι παρεμβάσεις, τόσο στο κέντρο της Αθήνας όσο και στις γειτονιές της, για καθαριότητα, εμπλουτισμό του πρασίνου, περισσότερο φωτισμό και ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας που βελτιώνουν την καθημερινότητα των Αθηναίων θα συνεχισθούν και έχουν πλέον «μόνιμο χαρακτήρα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα