Κρήτη: Παραδόθηκε ο 43χρονος που πυροβόλησε πατέρα και γιο – Φόβοι για βεντέτα

Κρήτη: Παραδόθηκε ο 43χρονος που πυροβόλησε πατέρα και γιο – Φόβοι για βεντέτα
Τζιπ της αστυνομίας στην Κρήτη (Φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Μετά από τρεις μέρες ανθρωποκυνηγητού, παραδόθηκε ο άνδρας που σκότωσε έναν 73χρονο και τραυμάτισε το γιο του στις Κουρούνες Νεάπολης στην Κρήτη.

Παραδόθηκε το πρωί της Πέμπτης ο δράστης του φονικού στη Νεάπολη στην Κρήτη, στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας 73χρονος και δύο ακόμα άτομα τραυματίστηκαν – το ένα μάλιστα σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, ο 43χρονος συνοδεία του δικηγόρου του Γιώργου Στειακάκη εμφανίστηκε ενώπιον του Εισαγγελέα κ.Θανάση Γαλήνα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια του δράστη έχει φυγαδευτεί στα Χανιά καθώς υπάρχουν φόβοι για βεντέτα.

Υπενθυμίζεται ότι το αιματηρό συμβάν έγινε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας στην αγροτική περιοχή Κουρούνες Νεάπολης.

Ο δράστης είχε πυροβολήσει με κυνηγετικό όπλο πατέρα και γιο, τραυματίζοντας θανάσιμα τον πρώτο και σοβαρά τον δεύτερο. Ο πατέρας του 43χρονου δράστη είχε προσαχθεί προκειμένου να καταθέσει όλα όσα γνωρίζει για την υπόθεση, δεδομένου ότι δράστης και θύματα, σύμφωνα με τις αρχές είχαν προστριβές μεταξύ τους για κτηματικές διαφορές.

Ο άτυχος πατέρας, 73 ετών, εξέπνευσε σχεδόν αμέσως μετά τους πυροβολισμούς, ενώ ο 45χρονος γιος του μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο και εισήχθη στο χειρουργείο.

Ο 52χρονος γαμπρός του θύματος, που βρισκόταν κοντά στον τόπο της δολοφονίας, στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς τα σκάγια του δράστη δεν του προκάλεσαν σοβαρό τραυματισμό λόγω της απόστασης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα