Μάνδρα: Βρέθηκε νεκρός ο τελευταίος αγνοούμενος

Μάνδρα - Συνεχίζουν οι κάτοικοι για δέκατη ημέρα σήμερα, 24 Νοεμβρίου 2017, τις προσπάθειες καθαρισμού και επισκευής των σπιτιών και καταστημάτων τους, ενώ εθελοντές τους παρέχουν τρόφιμα και ρουχισμό. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 22/11 EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΟΥΓΓΟΣ)
Μάνδρα - Συνεχίζουν οι κάτοικοι για δέκατη ημέρα σήμερα, 24 Νοεμβρίου 2017, τις προσπάθειες καθαρισμού και επισκευής των σπιτιών και καταστημάτων τους, ενώ εθελοντές τους παρέχουν τρόφιμα και ρουχισμό. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 22/11 EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΟΥΓΓΟΣ) EUROKINISSI

Οι αρχές εντόπισαν τη σορό του σε χώρο του αμαξοστασίου του Δήμου Μάνδρας. Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση ανάσυρσης

Τραγικός είναι ο επίλογος στην ιστορία του τελευταίου αγνοούμενου από τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν τη Δυτική Αττική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Δευτέρας οι αρχές εντόπισαν τη σορό του τελευταίου αγνοούμενου σε χώρο του αμαξοστασίου του Δήμου Μάνδρας. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα επιχείρηση ανάσυρσης του νεκρού.

Τις προηγούμενες ημέρες είχαν ανευρεθεί οι σοροί των υπολοίπων 21 ενώ οι έρευνες συνεχίζονταν για την ανεύρεση ενός άνδρα που είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος. 

Ο απολογισμός των θυμάτων από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Μάνδρα ανέρχεται επίσημα στα 22.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κακοκαιρία, Φονικές πλημμύρες στην Αττική, θεομηνία στη δυτική Αττική
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στις 1.949 οι αυτοψίες σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Ελευσίνα

Πλημμύρες στη Μάνδρα: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον τελευταίο αγνοούμενο

Βίντεο: Η διαδρομή του φονικού χείμαρρου που έπνιξε τη Μάνδρα

SHARE:

24Media Network