Μάνος Δασκαλάκης: Το “κυνήγι” των reality – Είχε δηλώσει συμμετοχή και στο Survivor

Μάνος Δασκαλάκης: Το “κυνήγι” των reality – Είχε δηλώσει συμμετοχή και στο Survivor
Στο ανακριτικό γραφείο ο Μάνος Δασκαλάκης Eurokinissi

Μετά από τα μουσικά show, The Voice, X-Factor και House of Fame, ο Μάνος Δασκαλάκης είχε δηλώσει συμμετοχή και στο φετινό Survivor. Η αποκάλυψη για τον πατέρα των τριών κοριτσιών.

Διακαής φαίνεται πως ήταν ο πόθος του Μάνου Δασκαλάκη για δημοσιότητα, καθώς ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα χτυπούσε τη μία μετά την άλλη, την πόρτα κάθε reality show της Ελλάδας.

Μετά την αποκάλυψη πως είχε δηλώσει συμμετοχή στο X-Factor, λέγοντας μάλιστα πως του το είχε ζητήσει η κόρη του η Τζωρτζίνα, ο πατέρας των τριών κοριτσιών δήλωσε συμμετοχή και στο House of Fame και μάλιστα τρεις μήνες μετά τη γέννηση της Ίριδας και αφού είχε φύγει από τη ζωή η Μαλένα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν το πρωί της Δευτέρας (11/04) στην εκπομπή “Πρωινό”, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν σταμάτησε να κυνηγάει το όνειρό του στο τραγούδι, αφού είχε κάνει αίτηση και στο περσινό “The Voice“, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό και κριτές τους Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Έλενα Παπαρίζου, Σάκη Ρουβά και Πάνο Μουζουράκη, χωρίς όμως να καταφέρει να περάσει στον μουσικό διαγωνισμό.

Ο πατέρας των άτυχων κοριτσιών από την Πάτρα δεν σταμάτησε όμως ούτε τότε, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο Γιώργος Λιάγκας, είχε δηλώσει συμμετοχή και στο φετινό Survivor, μετρώντας μάλιστα δύο απώλειες, εκείνη της Μαλένας και της Ίριδας και την Τζωρτζίνα να βρίσκεται σε τετραπληγία.

Πέρσι Voice, φέτος Survivor. Δεν λέει τίποτα, ούτε ποινικά ούτε ηθικά κολάσιμο είναι. Έχει χάσει δυο παιδιά, τη Μαλένα και την Ίριδα, η Τζωρτζίνα ακόμη ζει, αλλά υπό το καθεστώς μίας τετραπληγίας. Το παιδί σου είναι εδώ και μάχεται να ξαναπερπατήσει και εσύ θες να πας στον Άγιο Δομίνικο και να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα;”, ήταν το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα