Μάριος Γιαννάκου: Από υπέρβαρος καπνιστής… δρομέας στην άγρια ζούγκλα

Μάριος Γιαννάκου: Από υπέρβαρος καπνιστής… δρομέας στην άγρια ζούγκλα
Μάριος Γιαννάκου Facebook Μάριος Γιαννάκου

Από υπέρβαρος και καπνιστής, ο 27χρονος Δραμινός Μάριος Γιαννάκου έχει τρέξει σε Αρκτική, έρημο και τώρα ετοιμάζεται για τον υπερμαραθώνιο στη ζούγκλα απόστασης 250 χιλιομέτρων.

Ο Μάριος το 2015 έγινε γνωστός, καθώς έγινε κάτοχος ρεκόρ σε αγώνα 170 χιλιομέτρων στη Ροδόπη. Ενώ το Φεβρουάριο του 2018 συνέχισε να εντυπωσιάζει σε υπερμαραθώνιο περιπέτειας.

Ο 27χρονος τρέχει κάτω από έντονες συνθήκες, με πολύ χαμηλές ή πολύ υψηλές θερμοκρασίες, με βροχή και χαλάζι, σε αφιλόξενα μέρη όπως επικίνδυνα βουνά ή μέσα στην άγρια ζούγκλα.

Όταν ο Μάριος αποφάσισε να ασχοληθεί με τον αθλητισμό ήταν 141 κιλά.. Έτρωγε πολλά γλυκά, κάπνιζε καθημερινά και έπινε αλκοόλ συχνά, όπως παραδέχτηκε στην πρωινή εκπομπή του Open Τώρα… ό,τι συμβαίνει “.

Αρχικά, ο Μάριος βελτίωσε τη διατροφή του, ξεκίνησε περπάτημα, μετά άρχισε το τρέξιμο και μέσα σε ένα χρόνο έφτασε να τρέχει σε υπερμαραθώνιους αγώνες.

Επόμενος στόχος του ο υπερμαραθώνιος 250 χιλιομέτρων της ζούγκλας της Ταλαμάνκα στην Κόστα Ρίκα.

Οι αντίξοες συνθήκες, η υγρασία, η υψηλή θερμοκρασία και τα δηλητηριώδη ερπετά οι μοναδικοί εχθροί του μέσα στη ζούγκλα..

Ο αγώνας θα διαρκέσει 6 ολόκληρες μέρες και είναι ελάχιστοι αυτοί που θα τολμήσουν να το κάνουν..

Ακόμη πιο λίγοι βέβαια αυτοί που θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν τον εξαντλητικό αγώνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα