Μάριος Λώλος: “Το χτύπημα ήταν δολοφονικό”

Μάριος Λώλος: “Το χτύπημα ήταν δολοφονικό”
Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στον φωτορεπόρτερ και Πρόεδρο της Ε.Φ.Ε Μάριο Λώλο,στο νοσοκομείο,όπου νοσηλεύτεται μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από άνδρα των ΜΑΤ κατά την διάρκεια συγκέντρωσης στο Σύνταγμα την Πέμπτη στις 5 Απριλίου 2012,Μ.Δευτέρα 9 Απριλίου 2012 (EUROKINISSI/POOL Ε.Φ.Ε/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ) Eurokinissi

Δείτε τι αναφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Φωτορεπόρτερ για τον τραυματισμό του από αστυνομικό (Vid)

Για τις συνθήκες του τραυματισμού του από χτύπημα αστυνομικού μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος Μάριος Λώλος.

Ο κ. Λώλος, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με 20 ράμματα στο κεφάλι και με κρανιογκεφαλική κάκωση, μιλώντας τηλεφωνικά στη ΝΕΤ, χαρακτήρισε το χτύπημα που δέχθηκε “δολοφονικό”.

“Είχε κατέβει η αστυνομία, είχε διώξει τον κόσμο. Ήμασταν ένα γκρουπ δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ, γύρω στα 20 άτομα. Μας περικύκλωσαν και μας προπηλάκισαν με τις ασπίδες” είπε ο κ. Λώλος, περιγράφοντας το περιστατικό.

“Είχα μπει ενδιάμεσα και τους έλεγα ‘ήρεμα παιδιά, πείτε που θέλετε να πάμε”. Στα καλά καθούμενα δέχθηκα ένα δυνατό χτύπημα, στο κεφάλι. Δολοφονικό κατ’ εμέ”, πρόσθεσε.

Ο Μάριος Λώλος ερωτηθείς για το αν έχει αναγνωριστεί ο αστυνομικός που τον χτύπησε, τόνισε ότι αν δεν υπάρξει παραδειγματική τιμωρία, θα συνεχιστεί η ασυδοσία.

Ο Μάριος Λώλος, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, από γκλομπ αστυνομικού, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για την αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου στην πλατεία Συντάγματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα