Μαρτυρία ενεργού μέλους Χρυσής Αυγής: Από ενέδρα ξεκίνησε η επίθεση στον Φύσσα, δεν είχαν στόχο να τον σκοτώσουν

Μαρτυρία ενεργού μέλους Χρυσής Αυγής: Από ενέδρα ξεκίνησε η επίθεση στον Φύσσα, δεν είχαν στόχο να τον σκοτώσουν

Ενεργό μέλος της Χρυσής Αυγής τονίζει στον ΣΚΑΙ σχετικά με τη δολοφονία του Π. Φύσσα ότι ο Ρουπακιάς δεν είχε προηγούμενα με τον Παύλο και πως η εντολή δόθηκε από αλλού (Vid)

"Στη Νίκαια είμαστε κλειστός κύκλος, σαν χωριό, ο ένας ξέρει τον άλλο, όταν ξέρουμε ότι αυτός λεει εμένα ‘φασίστα’, κάποια στιγμή εγώ θα του τη στήσω", δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ, μέλος της Χρυσής Αυγής.

Η συμπλοκή που κατέληξε στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ξεκίνησε ως ενέδρα σε βάρος του άτυχου 34χρονου, υποστήριξε το ενεργό μέλος της Χρυσής Αυγής, εκτιμώντας ωστόσο πως στόχος της ενέδρας δεν ήταν η δολοφονία του Φύσσα.

Όσον αφορά το δράστη της δολοφονίας, τον 45χρονο Γιώργο Ρουπακιά, και τη σχέση του με τον Φύσσα, το μέλος της ΧΑ δήλωσε στον ΣΚΑΪ πως "ο Ρουπακιάς δεν είχε προηγούμενα με τον Παύλο", προσθέτοντας ότι η εντολή δόθηκε από αλλού, καθώς "προηγούμενα είχαν οι άλλοι που καθόντουσαν στην καφετέρια", κοντά στο θύμα, πριν την τραγική οδομαχία.

"Ο Ρουπακιάς πήρε εντολή από κάποιον", είπε, εξηγώντας ότι  "ο ομαδάρχης παίρνει τηλέφωνο τον πυρηνάρχη, και αυτός με την σειρά του τον περιφερειάρχη".

"Επ’ ουδενί η εντολή δεν ήταν να σκοτώσουν τον Φύσσα" εκτιμά το μέλος της Χρυσής Αυγής.

"Μπορεί να του είπαν να του δώσει ένα μάθημα, να τον ξυλοφορτώσει, αυτό μπορεί να του το είπαν, αλλά να τον σκοτώσει, δεν υπαρχει πιθανότητα [...] Όταν μία ομάδα πάει να κάνει κάτι, ξέρουμε ποια είναι η ομάδα αυτή [...] Ήταν άτομα άνω των 30 ετών, δεν ήταν ανεγκέφαλα μικρά παιδιά", καταλήγει το μέλος της ΧΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μαρτυρία μέλους της Χρυσής Αυγής για τη δολοφονία Φύσσα

SHARE:

24Media Network