Μαθήτρια εξουδετέρωσε τον επίδοξο ληστή και βιαστή της - Τι λέει ο πατέρας της

Παρέμβαση με πανό για την απελευθέρωση της 29χρονης Ηριάννας και του συγκρατούμενού της Περικλή,έκανε πρίν από η ομάδα του Ρουβίκωνα,σηκώνοντας πανό στον προάυλιο χώρο της βουλής,Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017 (EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Παρέμβαση με πανό για την απελευθέρωση της 29χρονης Ηριάννας και του συγκρατούμενού της Περικλή,έκανε πρίν από η ομάδα του Ρουβίκωνα,σηκώνοντας πανό στον προάυλιο χώρο της βουλής,Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017 (EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο πατέρας της ανήλικης μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ για την περιπέτεια της κόρης του και τον τρόπο που τα μαθήματα αυτοάμυνας τη βοήθησαν να γλιτώσει τα χειρότερα

Την επίθεση εναντίον της κόρης του στη Σάμο, κατά την οποία εκείνη εξουδετέρωσε τον επίδοξο κλέφτη και βιαστή της με μια καρατιά περιέγραψε ο πατέρας της ανήλικης μιλώντας στον ΣΚΑΙ. Όπως είπε ο πατέρας του κοριτσιού, το περιστατικό συνέβη την ώρα που σχολούσε η μικρή και πήγαινε να βρει τη μητέρα της στο κατάστημα που αυτή εργαζόταν.

"Σε κάποιον κάθετο δρόμο που πήρε αντιλήφθηκε κάποιον πίσω της να είναι κοντά. Αυτό ξεκίνησε να της τραβάει την τσάντα επανειλημμένως και μάλιστα γελούσε. Τότε η μικρή γύρισε, τον χτύπησε στο σαγόνι και έπεσε κάτω αυτός και γλίτωσε η μικρή" περιέγραψε ο πατέρας της μικρής.

Η ανήλικη μαθήτρια, όπως διευκρίνισε ο πατέρας της, κάνει αυτοάμυνα, "δεν είναι καθαρή πολεμική τέχνη". "Πήγαμε στην αστυνομία, δώσαμε μια περιγραφή στους αστυνομικούς" ανέφερε στη συνέχεια και τόνισε πως δεν είχε δει τον δράστη ξανά. "Λίγο έχουμε θορυβηθεί. Τώρα την κατεβάζει η μητέρα της στο σχολείο κάθε πρωί" σημείωσε.

SHARE:

24Media Network