Μεσσηνία: Ταρακούνησε βίαια το 4 μηνών παιδί του γιατί έκλαιγε – Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάστασή του

Μεσσηνία: Ταρακούνησε βίαια το 4 μηνών παιδί του γιατί έκλαιγε – Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάστασή του
Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία" Eurokinissi

Ο δράστης παραδέχτηκε πως έσφιξε και ταρακούνησε βίαια το 4 μηνών κοριτσάκι του επειδή έκλαιγε με αποτέλεσμα το βρέφος να δίνει μάχη για την ζωή του στο Παίδων "Αγία Σοφία". Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Μάχη για την ζωή του δίνει έναν κοριτσάκι τεσσάρων μηνών στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», καθώς ο ίδιος του ο πατέρας κόντεψε να του αφαιρέσει την ζωή επειδή… έκλαιγε.

Όλα εκτυλίχθηκαν χθες, όταν ένα νεαρό ζευγάρι 20 ετών και οι δύο, ο πατέρας από την Αλβανία και η Ελληνίδα μητέρα μετέφεραν το μωρό τους με σπασμούς, τραύματα και μώλωπες από το σπίτι του στον Αετό του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Από εκεί κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», ενώ ήδη από το Νοσοκομείο Καλαμάτας ενημερώθηκε η τοπική Ασφάλεια για το συμβάν και πως το παιδί έφερε εμφανή τραύματα και συμπτώματα «συνδρόμου ανατάραξης».

Με την σειρά της η Ασφάλεια Καλαμάτας ενημέρωσε τις Αρχές στην Αθήνα και όταν το ζευγάρι έφτασε εκεί, προσήχθησαν αμέσως στις αστυνομικές Αρχές, όπου εξεταζόμενος ο πατέρας παραδέχτηκε πως ενώ η γυναίκα του και μητέρα του παιδιού έλειπε στην εργασία της και φύλαγε εκείνος το παιδί, το μωράκι έκλαιγε και εκείνος εκνευρίστηκε, το πίεσε πολύ και το ταρακούνησε με βία…

Στην κατ’ οίκο έρευνα της οικογένειας που ακολούθησε, εντοπίστηκε ένα φυτό κάνναβης, ένα πιστόλι και σφαίρες που κατείχαν παράνομα και συνελήφθησαν και οι δύο γονείς, ο πατέρας για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του παιδιού του, ενδοοικογενειακή βία, για τον νόμο περί ναρκωτικών και περί όπλων και η μητέρα για τις δύο τελευταίες κατηγορίες καθώς αυτά τα κατασχεθέντα τα κατείχαν από κοινού στην οικία τους και θα οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα Κυπαρισσίας.

Το κοριτσάκι τους νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση και οι γιατροί του Παίδων δίνουν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα