Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στην Περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης

ΜΥΚΗΝΕΣ-Τροχαίο ατύχημα  στο κόμβο των Μυκηνών το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Αυγούστου,όταν ΙΧ με πορεία Μυκήνες-Φίχτια παραβίασε το stop και συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο που είχε κατεύθυνση το Ναύπλιο , αποτέλεσμα ήταν να τραυματισθεί η συνοδηγός του ενός οχήματος και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Άργους.(eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)
ΜΥΚΗΝΕΣ-Τροχαίο ατύχημα στο κόμβο των Μυκηνών το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Αυγούστου,όταν ΙΧ με πορεία Μυκήνες-Φίχτια παραβίασε το stop και συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο που είχε κατεύθυνση το Ναύπλιο , αποτέλεσμα ήταν να τραυματισθεί η συνοδηγός του ενός οχήματος και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Άργους.(eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος) EUROKINISSI

Μια 39χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της στη Περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, όταν το αυτοκίνητό της ξέφυγε της πορείας του και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα.

Μια γυναίκα 39 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας έχασε τη ζωή της στην Περιφεριακή οδό της Θεσσαλονίκης, σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα στο ύψος των Κωνσταντινοπολίτικων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε η άτυχη 39χρονη, εκινείτο στο ρεύμα προς ανατολικά, ξέφυγε από την πορεία του και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, όπου συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα. Μετά από τη σύγκρουση η 39χρονη έχασε ακαριαία τη ζωή της, ενώ ένα ακόμη άτομο τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Παπανικολάου".

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως στο σημείο του θανατηφόρου τροχαίου επικρατεί κυκλοφοριακή συμφόρηση.

(Με πληροφορίες από το ΑΜΠΕ)

SHARE:

24Media Network