Μιχαλάκος: “Δεν ξέρω γιατί με έμπλεξε ο Τομπούλογλου”

Μιχαλάκος: “Δεν ξέρω γιατί με έμπλεξε ο Τομπούλογλου”
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ Α.ΚΥΡΙΑΚΟΥ. EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΙΟΣ. EUROKINISSI

Ο γιατρός, που ακούγεται στις συνομιλίες του Τομπούλογλου, διαψεύδει οποιαδήποτε συμμετοχή στην υπόθεση. Διαβάστε τι δήλωσε

Διαψεύδει ότι έχει οποιαδήποτε ανάμιξη στην υπόθεση Τομπούλογλου, ο γιατρός Στέφανος Μιχαλάκος, το όνομα του οποίου ακούγεται στις επίμαχες συνομιλίες.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, ο κ. Μιχαλάκος σημείωσε ότι από τις συνομιλίες που έχει καταγράψει η ΕΛΑΣ, αποδεικνύεται ότι δεν έχει καμία σχέση, με την προσπάθεια του Χάρη Τομπούλογλου, να πάρει μίζα από διαφημιστική εταιρεία.

“Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί με ενέπλεξε, το έκανε ίσως για ενίσχυση. Σε εμένα δεν είχε δείξει τέτοια δείγματα γραφής”, είπε χαρακτηριστικά και προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Νωρίτερα μιλώντας στο MEGA, δήλωσε ότι πιθανότατα ο Χ. Τομπούλογλου, χρησιμοποίησε το όνομά του για να αποσπάσει, περισσότερα χρήματα και πρόσθεσε ότι “έμεινε ξάγρυπνος” από τη στιγμή, που κατάλαβε ότι πάνε να τον μπλέξουν.

Ο δικηγόρος της διαφημιστικής εταιρείας, που ήταν στην ίδια εκπομπή, υποστήριξε τη θέση του γιατρού, ότι δεν προκύπτει τίποτα μεμπτό από τη συμπεριφορά του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα