Μικροπροβλήματα σε δρομολόγια πλοίων λόγω κακοκαιρίας

ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ // EUROKINISSI)
ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ // EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ποιες γραμμές παραμένουν κλειστές. Αποκαταστάθηκαν τα δρομολόγια από και προς την Κέρκυρα

Μικροπροβλήματα έχουν δημιουργηθεί σε ορισμένα δρομολόγια ακτοπλοικών συγκοινωνιών, λόγω των ισχυρών νότιων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 8 και τα 9 μποφόρ.

Κλειστές παραμένουν οι πορθμειακές γραμμές Κυλλήνη-Ζάκυνθος και Κυλλήνη-Κεφαλλονιά. Κλειστή είναι επίσης η γραμμή στη βόρεια Ελλάδα Καβάλα-Πρίνος Θάσου. Από τον Πειραιά τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων για τον Αργοσαρωνικό, αλλά και των πλοίων στη γραμμή Πέραμα-Παλούκια Σαλαμίνας, γίνονται κατά την κρίση του πλοιάρχου.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές και τροποποιήσεις δρομολογίων, λόγω κακών καιρικών συνθηκών σε ορισμένες περιοχές.

Κανονικά τα δρομολόγια από και προς Κέρκυρα

Κανονικά διεξάγονται πλέον, όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από και προς το νησί, μετά το απαγορευτικό απόπλου, που δόθηκε το πρωί από τα Λιμεναρχεία Κέρκυρας και Ηγουμενίτσας, λόγω των ισχυρών ανέμων (έως και 8 μποφόρ), που έπνεαν στην περιοχή του Ιονίου.

Οι ακτοπλοϊκές γραμμές θα παραμείνουν σε λειτουργία για όλα τα πλοία ανοιχτού και κλειστού τύπου, ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων που για την ώρα παρουσιάζουν ύφεση.

SHARE:

24Media Network