Μικρούτσικος μαινόμενος κατά Αμβρόσιου: “Είναι φασιστικό όργανο” – “Θα με πάρει τηλέφωνο” είπε η Καινούργιου

Μικρούτσικος μαινόμενος κατά Αμβρόσιου: “Είναι φασιστικό όργανο” – “Θα με πάρει τηλέφωνο” είπε η Καινούργιου
Ανδρέας Μικρούτσικος glomex - alpha tv

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε κατά του Αμβρόσιου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις.

Απασφάλισε, κατά το κοινώς λεγόμενο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά του Αμβρόσιου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha την Τρίτη.

Παίρνοντας αφορμή από μία φράση του Ανδρέα Καραγιάννη, αρχισυντάκτη του ekklsiaonline, σύμφωνα με την οποία ο Αμβρόσιος άφησε υπονοούμενα για τους παρουσιαστές, ο γνωστός συνθέτης και παρουσιαστής δεν κρατήθηκε και είπε τα εξής:

“Γιατί δίνετε λόγο στον παραλογισμό; Γιατί δεν βάζετε ένα φρένο; Γιατί δεν τον διασφαλίζετε και τον κάνετε καυσόξυλα στην πυρά;

Τον είπα φασιστικό όργανο και θα το προχωράω όσο θα επιμένει σε έναν λόγο εκδικητικό, που καταργεί κάθε έννοια θρησκείας και δη χριστιανισμού. Όλη η χριστιανική διδασκαλία είναι στο «Αγάπα τον πλησίον» σου και στη συμπαράσταση του ανθρώπου. Να χάνεις το παιδί σου και να λες «φταίει ο διάολος, το καρναβάλι και η Πάτρα»; Ντροπή σας! Δεν είναι ούτε πνευματικό ζήτημα, ούτε τίποτα. Είναι ένα δόγμα σκληρό, απάνθρωπο, μισαλλόδοξο, που κλείνει τα μάτια και λέει: τώρα θα σου δείξω εγώ.

Τον είπα φασιστικό όργανο και θα το προχωράω όσο θα επιμένει σε έναν λόγο εκδικητικό, που καταργεί κάθε έννοια θρησκείας και δη χριστιανισμού. Όλη η χριστιανική διδασκαλία είναι στο «Αγάπα τον πλησίον» σου και στη συμπαράσταση του ανθρώπου. Να χάνεις το παιδί σου και να λες «φταίει ο διάολος, το καρναβάλι και η Πάτρα»; Ντροπή σας!

Δεν είναι ούτε πνευματικό ζήτημα, ούτε τίποτα. Είναι ένα δόγμα σκληρό, απάνθρωπο, μισαλλόδοξο, που κλείνει τα μάτια και λέει: τώρα θα σου δείξω εγώ”.

Θυμίζουμε ότι ο Αμβρόσιος είχε ισχυριστεί ότι δεν αποκλείεται η τραγωδία των Τεμπών να είναι τιμωρία θεού για το…καρναβάλι.

Εν τω μεταξύ, η Κατερίνα Καινούργιου ακούγοντας τον Ανδρέα Μικρούτσικο να ξεσπά είπε με νόημα: «Θα με πάρει κι αυτός τηλέφωνο» θυμίζοντας την χθεσινή καταγγελία της για δημοσιογράφο που της τηλεφώνησε για να της κάνει παρατηρήσεις.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα