Κατερίνα Καινούργιου: “Δέχτηκα επίπληξη από δημοσιογράφο που έχει προκαλέσει αντιδράσεις για τα Τέμπη”

Κατερίνα Καινούργιου: “Δέχτηκα επίπληξη από δημοσιογράφο που έχει προκαλέσει αντιδράσεις για τα Τέμπη”
Η Κατερίνα Καινούργιου papadakispress

Τηλεφωνική επίπληξη από δημοσιογράφο για τον τρόπο που χειρίζεται το δυστύχημα στα Τέμπη, αλλά και την κριτική που του ασκήθηκε μέσω της εκπομπής της, καταγγέλλει ότι δέχθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

Το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, όπου έχασαν τη ζωή τους 57 άνθρωποι, έχει γίνει -δικαίως- αντικείμενο συζήτησης ακόμη και στις εκπομπές που ασχολούνται περισσότερο με θέματα lifestyle.

Μεταξύ αυτών και της Κατερίνας Καινούργιου, στην οποία μεταδίδονται εξελίξεις για την υπόθεση. Η παρουσιάστρια, ωστόσο, προχώρησε σε μια καταγγελία για τηλεφωνική επίπληξη από γνωστό δημοσιογράφο.

Μέσω ενός story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια δήλωσε ότι δέχθηκε ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από γνωστό δημοσιογράφο, ο οποίος και την επέπληξε για τον τρόπο που χειρίζεται την υπόθεση.

Στη συνέχεια της ανάρτησής της, έγραψε επίσης και για τον Ανδρέα Μικρούτσικο ότι έχει δεχθεί κακόβουλα σχόλια από τον εν λόγω δημοσιογράφο, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το όνομά του.

“Δέχτηκα τηλεφωνικά… επίπληξη από τον δημοσιογράφο που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τη στάση του στην τραγωδία των Τεμπών, για την κριτική που του ασκήθηκε από την εκπομπή. Με έντονο ύφος μου… συνέστησε να “μην ασχολούμαι εγώ με αυτά” ενώ μίλησε με αγένεια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, λέγοντας ότι “η ζωή δεν του τα έφερε όπως ήθελε”… Άραγε αυτός ο κύριος επέπληξε τηλεφωνικά μόνο εμένα ή επικοινώνησε και με άλλους συναδέλφους; Τροφή για σκέψη”, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Κατερίνα Καινούργιου.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα