Μήνυση Κούγια στον Μάνο Δασκαλάκη: “Εδωσε μία ψευδή κατάθεση”

Μήνυση Κούγια στον Μάνο Δασκαλάκη: “Εδωσε μία ψευδή κατάθεση”
Μάνος Δασκαλάκης Giannis Dimitropoulos / SOOC

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, κατέθεσε μήνυση για ψευδή κατάθεση στον Μάνο Δασκαλάκη ενώ τον χαρακτήρισε ενώπιον του δικαστηρίου, "εντελώς αναξιόπιστο πρόσωπο".

Με μήνυση για ψευδή κατάθεση που κατέθεσε ενώπιον του ΜΟΔ “απάντησε” ο Αλέξης Κούγιας σε όσα είπε σε βάρος της εντολέα του ο εν διαστάσει σύζυγος της Μάνος Δασκαλάκης.

Στον σχολιασμό του για την κατάθεση του πρώτου μάρτυρα στην δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο συνήγορος της κατηγορουμένης χαρακτήρισε τον Μάνο Δασκαλάκη “εντελώς αναξιόπιστο πρόσωπο” αναφέροντας πως ο 31χρονος πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα κατέθετε διαφορετικά πράγματα σε κάθε χρονική στιγμή.

“Ο κ. Δασκαλάκης είναι ένα εντελώς αναξιόπιστο πρόσωπο, το οποίο ανάλογα με την περίοδο και τις συνθήκες που εξεταζόταν, έλεγε διαφορετικά πράγματα” ανέφερε ο κ. Κούγιας ο οποίος παρέδωσε στο δικαστήριο δικόγραφο στο οποίο παραθέτει τους λόγους που θεωρεί ότι η κατάθεση του κ. Δασκαλάκη βρίθει , όπως λέει ο συνήγορος, ανακριβειών.

“Καταθέτω δικόγραφο που έχει χαρακτήρα μηνύσεως” είπε ο κ. Κούγιας συμπληρώνοντας πως ο κ. Δασκαλάκης έδωσε “μία ψευδή κατάθεση” . Αναφερόμενος ήδη πριν την έναρξη της διαδικασίας ο κ. Κούγιας σε μηνύματα που φανερώνουν πως ο εν διαστάσει σύζυγος επεδίωκε, μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ερωτική προσέγγιση με την κατηγορουμένη, ο συνήγορος της 34χρονης υποστηρίζει πως ο Δασκαλάκης προέβη σε ψευδή δήλωση όταν είπε πως υιοθετεί το βούλευμα.

“Όπως προέκυψε από τη διαδικασία η κατάθεση του Δασκαλάκη ήταν ψευδής. Υιοθέτησε το βούλευμα και η δήλωση του αυτή είναι ψευδής” τόνισε στους δικαστές ο Κ. Κούγιας ο οποίος ανέφερε πως ο Μάνος Δασκαλάκης σε υπόμνημα του αναφέρει ότι είναι “έωλο” το συμπέρασμα της ψυχολόγου που κ. Σαββόγλου (κλήθηκε να ερμηνεύσει ζωγραφιές της Τζωρτζίνας και συνάντησε τόσο τον πατέρα όσο και την μητέρα του παιδιού) η οποία αναφέρεται σε εμμονή της κατηγορουμένης με τον σύζυγο της. .

“Άρα είναι ψευδής η δήλωση του ότι υιοθετεί το βούλευμα στο σύνολό του, που στηρίζεται στην έκθεση της κ. Σαββόγλου και αποδίδει κίνητρο στην κατηγορούμενη” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας.

Η διαδικασία συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα