Μητέρα 12χρονης στη Μάνη: “Είχα εμπιστοσύνη στον ιερέα, τώρα όμως πιστεύω την κόρη μου”

Μητέρα 12χρονης στη Μάνη: “Είχα εμπιστοσύνη στον ιερέα, τώρα όμως πιστεύω την κόρη μου”

Η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού από τη Μάνη, που φέρεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά από ιερέα και από ένα ακόμα κοντινό της πρόσωπο, ενώ δήλωνε αρχικά ότι εμπιστευόταν τον ιερέα, τώρα αλλάζει γνώμη.

Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μίλησε η μητέρα της 12χρονης που φέρεται να έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά από ιερέα και σύντροφο της μητέρας της, στη Μάνη.

Η μητέρα της 12χρονης δήλωσε ότι αρχικά είχε εμπιστοσύνη στον ιερέα αλλά τώρα πιστεύει ότι έχει κάνει κακό στην κόρη της.

Συγκεκριμένα, όταν είχε κληθεί για κατάθεση, είχε αρνηθεί ότι γνώριζε τις αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος του παιδιού της. «Δε γνώριζα τίποτα από τα όσα καταγγέλλει το κορίτσι μου, τώρα μου τα είπε και την πίστεψα. Δεν ήμουν ποτέ μπροστά σε κάποιο περιστατικό ασέλγειας» ισχυρίστηκε. 

Στην εκπομπή βγήκε κι ο δικηγόρος του Ιερέα, Ν. Ιωάννου, ο οποίος δήλωσε έκπληκτος και σοκαρισμένος που η μητέρα της 12χρονης αλλάζει τώρα τη μαρτυρία της, ενώ ανέφερε ότι έχει δεχθεί μηνύματα συμπαράστασης για τον ιερέα.

Η κατάθεση του 12χρονου κοριτσιού

Υπενθυμίζεται ότι το κορίτσι στην κατάθεσή του στις Αρχές αποκάλυψε με κάθε λεπτομέρεια τον εφιάλτη που βίωνε τόσο από τον ιερέα όσο κι από ένα πολύ κοντινό της πρόσωπο. 

Φρίκη προκαλούν οι δηλώσεις του 12χρονου κοριτσιού. «Με πλησίασε ο ιερέας κι ασέλγησε πάνω μου μέσα στο σπίτι με πολλαπλούς τρόπους. Η μαμά ήταν εκεί. Είδα αίμα στο βρακάκι μου και το πέταξα. Τα ίδια έκανε κι ο δεύτερος άντρας πριν από τον ιερέα» εξομολογήθηκε το 12χρονο αγγελούδι.  

Ιερέας: “Δεν ασέλγησα στο παιδί”

Από την πλευρά του, ο ιερέας αρνείται ότι ασέλγησε στο παιδί, με την απολογία του στην ανακρίτρια να διαρκεί 1,5 ώρα. Η μεγάλη κόρη του, αλλά κι ο αδερφός της 12χρονης είναι στο πλευρό του.

Οι Αρχές έχουν στα χεριά τους ακόμη μια κατάθεση ενός γείτονα του ιερέα, αλλά και των παιδοψυχολόγων του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Το δεύτερο άτομο που κατηγορείται για την ασέλγεια στο 12χρονο κορίτσι, θα κληθεί να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα