Μητέρα Αδαμάντιου Μαντή: “Ελπίζω το παιδί μου να έχει γίνει άγγελος”

Μητέρα Αδαμάντιου Μαντή: “Ελπίζω το παιδί μου να έχει γίνει άγγελος”
Αδαμάντιος Μαντής ΣΚΑΙ / Youtube

Η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή, του 21χρονου πολίστα που βρήκε τραγικό θάνατο χθες Κυριακή, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην παραλιακή λεωφόρο, μίλησε στο Star.

Η μητέρα συγκινεί με τα λόγια της. Με την φωνή της να τρέμει μίλησε για το θάνατο του γιοu της στην εκπομπή του Star “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

“Το παιδί μου έφυγε άδικα. Αυτό είναι το παράπονό μου. Να πω ότι είχε πιει, ότι έτρεχε, ότι οδηγούσε χωρίς ζώνη ασφαλείας; Δεν οδηγούσε καν το αυτοκίνητο. Ήταν πάρα πολύ προσεκτικός οδηγός.

Επειδή ο κύκλος στο πόλο είναι μικρός όλοι οι αθλητές είναι παιδιά μας. Αν μια μάνα έχει φαγητό θα έρθουν κι άλλα παιδιά να φάνε μαζί με το δικό της. Έτσι έγινε και το Σάββατο. Κατά τη 01:00 τον έπαιρνα τηλέφωνο για να τον ρωτήσω τι ώρα θα γυρίσει και δεν απαντούσε. Άρχισα να ανησυχώ. Με πήραν από το Τζάνειο και μου είπαν αν είμαι η μητέρα του Αδαμάντιου. Τους ρώτησα αν ζει το παιδί μου, όταν μου είπαν να πάω από εκεί, κατάλαβα ότι δεν είναι καλά τα πράγματα

Ελπίζω να έχει γίνει άγγελος. Ήταν ένα χαμογελαστό παιδί, ένα όμορφο παιδί, όχι μόνο εξωτερικά, αλλά και μέσα του. Ήταν ένα πολύ καλό παιδί και δεν το λέω γιατί είμαι η μητέρα του. Μεγαλώσαμε τα παιδιά μας με αρχές και τα μάθαμε να αγωνίζονται στη ζωή τους. Έτσι έκανε ο Αδαμάντιος

Έχω ακόμη ένα κοριτσάκι 18 χρονών. Μπήκε φέτος στο πανεπιστήμιο.”

Οι γονείς του Αδαμάντιου Μαντή, η μητέρα Κατερίνα, ο πατέρας του πιλότος της πολεμικής αεροπορίας και ο πατριός του, παλαίμαχος πολίστας είναι συγκλονιαμένοι από τον θάνατο του παιδιού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα