Μητέρα Λίνας Κοεμτζή: Ήθελα να πεθάνω, δεν αντέχω άλλο

Μητέρα Λίνας Κοεμτζή: Ήθελα να πεθάνω, δεν αντέχω άλλο

Η Σταυρούλα Κοεμτζή, μίλησε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" και περιέγραψε τα συναισθήματά της, αλλά και τους λόγους που την οδήγησαν νωρίτερα στην πράξη της.

Απόγνωση, θλίψη, οργή είναι μερικά από τα συναισθήματα που κατέκλυσαν τη Δευτέρα τη μητέρα της Λίνας Κοεμτζή, και την οδήγησαν στην ταράτσα της Εισαγγελίας Γιαννιτσών, από όπου απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή της αν δεν ικανοποιείτο το αίτημά της, να προχωρήσουν οι έρευνες για τον θάνατο της κόρης της.

Η Σταυρούλα Κοεμτζή, μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και περιέγραψε τα συναισθήματά της, αλλά και τους λόγους που την οδήγησαν νωρίτερα στην πράξη της.

Όπως είπε η μητέρα της Λίνας:

Ο λόγος που το έκανα είναι ένας και μοναδικός. Είναι γιατί νιώθω αδικία. Νιώθουμε αδικημένοι, εγώ και η οικογένειά μου, περιμέναμε κάποιες απαντήσεις, τις οποίες δεν έχουμε πάρει. 1,5 χρόνο προκαταρκτική στη Θεσσαλονίκη και εδώ γύρω στους 7 – 8 μήνες στην Εισαγγελία Γιαννιτσών και δεν έχουμε καμία απάντηση. Δεν άντεξα άλλο. Φτάνει. Κουράστηκα. Πραγματικά. Θέλω την αλήθεια. Σηκώθηκα σήμερα το πρωί και είπα “δεν αντέχω άλλο”, πραγματικά”.

Μίλησε, επίσης, και ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντώνης Ξυλουργίδης:

“Δεν ξέρω κατά πόσο μια μάνα μπορεί να αντέξει αυτό το ερωτηματικό. Να ξέρει, δηλαδή, ότι το παιδί της έχιε χαθεί και να υπάρχουν ερωτήματα, υπονοούμενα και στοιχεία που οδηγούν σε αντίθετα αποτελέσματα, από αυτά που η ίδια γνωρίζει. Δυστυχώς, σήμερα η Σταυρούλα αποφάσισε να κάνει κάτι, για το οποίο δεν με είχε ενημερώσει. Ευτυχώς προλάβαμε τα χειρότερα. Το μόνο που ζητά είναι τα αποτελέσματα της προκαταρκτικής εδώ και 1,5 χρόνο από την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης. Πρέπει να γνωρίζει κάτω υπό ποιες συνθήκες, το γιατί και το ποιοι εμπλέκονται”.

Η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή πρόσθεσε:

“Δεν γίνεται σε μια μάνα να μην δίνουν κάποιες απαντήσεις. Βρίσκουμε συνεχώς την πόρτα κλειστή. Θέλουμε κάποιες απαντήσεις. Θέλουμε να βγει η αλήθεια στο φως. Πρέπει να λάμψει η αλήθεια.”

Όπως συμπλήρωσε δημοσιογράφος της εκπομπής, που είχε έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία νωρίτερα με τη μητέρα της Λίνας Κοεμτζή, η Σταυρούλα αισθάνεται ένα τεράστιο παράπονο, καθώς βλέπει πως στην περίπτωση της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο η διαδικασία προχωρά και βγαίνουν συνεχώς νέα στοιχεία στο φως, ενώ στην υπόθεση της κόρης της, που είχε διαταχθεί επείγουσα προκαταρκτική εξέταση, δεν έχει υπάρξει καμία εξέλιξη εδώ και 1,5 χρόνο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα