Μνημόσυνο για τα θύματα της τραγωδίας στο Μαρί

Ηλεκτροπαραγωγός Σταθμός Βασιλικού. Ο Ηλεκτροπαραγωγός Σταθμός Βασιλικού, μετά την έκρηξη στη Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης». (EUROKINISSI // ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ - ΣΤΑΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ)
Ηλεκτροπαραγωγός Σταθμός Βασιλικού. Ο Ηλεκτροπαραγωγός Σταθμός Βασιλικού, μετά την έκρηξη στη Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης». (EUROKINISSI // ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ - ΣΤΑΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ) EUROKINISSI

Μνημόσυνο για τα θύματα της έκρηξης στη ναυτική βάση στο Μαρί παρουσία του προέδρου Νίκου Αναστασιάδη

Παρουσία του προέδρου Αναστασιάδη, ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος τέλεσε μνημόσυνο στη ναυτική βάση στο Μαρί για τους 13 άνδρες της Εθνικής Φρουράς και της Πυροσβεστικής, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στην έκρηξη, που σημειώθηκε πριν από δύο χρόνια.

Στην ομιλία του, ο πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι η Πολιτεία ταπεινά υποκλίνεται στη μνήμη των δεκατριών ηρώων.

Με συντριβή, πρόσθεσε, «καταθέτει δημόσια απολογία και μεγάλη συγγνώμη για όσα όφειλε εγκαίρως να πράξει, ώστε να προστατεύσει τα παιδιά της και, δυστυχώς, παρέλειψε».

Είπε ακόμα ότι δεν θα επιτρέψει να επαναληφθεί παρόμοια τραγωδία. Ο πρόεδρος Αναστασιάδης ανακοίνωσε την ανέγερση στον χώρο της φονικής έκρηξης μνημείου τιμής στη μνήμη των δεκατριών ηρώων.

Συγγενείς και φίλοι των δεκατριών θυμάτων πραγματοποίησαν, χθες βράδυ, εκδήλωση σε υπαίθριο αμφιθέατρο στο Μαρί και στη συνέχεια πορεύθηκαν με αναμμένες δάδες προς τη ναυτική βάση.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network