Μονεμβασιά: Οδηγός σε αμόκ χτύπησε και σκότωσε 2 επιβάτες μηχανής – Τους παρέσυρε για 200 μέτρα

Μονεμβασιά: Οδηγός σε αμόκ χτύπησε και σκότωσε 2 επιβάτες μηχανής – Τους παρέσυρε για 200 μέτρα
Στιγμιότυπο από το σημείο spartanews

Σκηνές από αστυνομικό θρίλερ στη Μονεμβασιά. 45χρονος οδηγός χτύπησε μηχανή και παρέσυρε για 200 μέτρα δύο αναβάτες, σκοτώνοντάς τους. Εμβόλισε περιπολικό κατά τη διαφυγή του.

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία της Μονεμβασίας, όταν στο κέντρο της πόλης ένα ΙΧ παρέσυρε και σκότωσε δύο ηλικιωμένους αναβάτες μηχανής.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου χτύπησε το μηχανάκι, ενώ ήταν σχεδόν σταθμευμένο με τους δυο αναβάτες, με αποτέλεσμα ο ένας να έχει χτυπήσει σοβαρά και να κείτεται στο έδαφος, ενώ συνέχιζε να παρασέρνει τον άλλο αναβάτη έως και 300 μέτρα.

Στην συνέχεια ο 45χρονος οδηγός του αυτοκινήτου έκανε αναστροφή και ξαναχτύπησε τον ήδη χτυπημένο αναβάτη για να τον παρασύρει για αλλά 200 μέτρα. Στην συνέχεια κινήθηκε προς τον δεύτερο αναβάτη που βρισκόταν στην άσφαλτο στο κέντρο της Μονεμβασιάς και τον έσυρε επίσης κάτω από το αυτοκίνητο για πολλά μέτρα.

Όπως γράφει το spartanews, οι μάρτυρες του περιστατικού κάλεσαν την αστυνομία, η οποία έκανε μεγάλη προσπάθεια για να σταματήσει την ξέφρενη πορεία του αυτοκίνητου, ρίχνοντας το περιπολικό επάνω στο αυτοκίνητο του 45χρονου για να καταφέρει να τον σταματήσει.

Στη συνέχεια, ένα πολίτης χρησιμοποίησε το ΙΧ του για να ανακόψει την ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου. Άνθρωποι έντρομοι έτρεχαν να κρυφτούν. Επίσης κάποιοι πολίτες του χτυπούσαν το τζάμι του 45χρονου, προσπαθώντας να τον σταματήσουν, αλλά αυτός συνέχιζε, πατώντας γκάζι.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει συλληφθεί και κρατείται. Οι πρώτες πληροφορίες δεν δείχνουν πως υπήρχε κάποια διένεξη μεταξύ του δράστη και των δύο αναβατών της μοτοσικλέτας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα