Μοτοσικλετιστές στο πλευρό των “Αγανακτισμένων”

Μοτοσικλετιστές στο πλευρό των “Αγανακτισμένων”

Νέες ομάδες "Αγανακτισμένων" θα δώσουν το παρών στο ραντεβού που έχει δοθεί για όγδοη συνεχή ημέρα στο Σύνταγμα. Οι "Αγανακτισμένοι μοτοσικλετιστές" θα κάνουν την επανεμφάνισή τους, ενώ προστίθενται και οι "Αγανακτισμένοι άνεργοι"

Οι “Αγανακτισμένοι” έχουν ανανεώσει το ραντεβού τους στους δρόμους της χώρας για όγδοη συνεχή ημέρα. Αυτή τη φορά, θα σταθούν στο πλευρό τους οι “Αγανακτισμένοι άνεργοι” και οι “Αγανακτισμένοι μοτοσικλετιστές”.

Τουλάχιστον 765 “Αγανακτισμένοι άνεργοι”, όπως μαθαίνουμε από το γκρουπ τους στο Facebook,  έχουν δηλώσει ότι θα δώσουν το παρών στις 6 μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, ενώ 324 αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο και πάνω από 8.500 χιλιάδες άτομα δεν έχουν απαντήσει ακόμα.

Βροντερό όμως θα είναι το παρών που θα δώσουν για δεύτερη φορά στο Σύνταγμα οι “Αγανακτισμένοι μοτοσικλετιστές”.

Η “Μοτο-πορεία Αγανακτισμένων”, όπως ονομάζεται το γκρουπ στο Facebook, μετρά ήδη 182 μηχανόβιους, που με τους ήχους των εξατμίσεων τους φιλοδοξούν να στείλουν και αυτοί το μήνυμα της αγανάκτησης τους, ενώ 88 έχουν τονίσει ότι πιθανόν να δώσουν το παρών και πάνω από 1.300 δεν έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα