Μπεκατώρου για υπόθεση Γεωργούλη: “Τα κόμματα δεν έχουν σταθεί με σαφή τρόπο σε τέτοια θέματα”

Μπεκατώρου για υπόθεση Γεωργούλη: “Τα κόμματα δεν έχουν σταθεί με σαφή τρόπο σε τέτοια θέματα”
Η Σοφία Μπεκατώρου intime

"Τα θύματα φοβούνται γιατί το δικαίωμα στην αλήθεια τιμωρείται" δήλωσε η Σοφία Μπεκατώτου, τονίζοντας ότι τα κόμματα πρέπει να αξιοποιήσουν ανθρώπους με "κινηματικές πρωτοβουλίες".

Για το γενικότερο πλαίσιο, το οποίο θεωρεί ότι ουσιαστικά δεν έχει αλλάξει, σχετικά με τα θέματα σεξουαλικής κακοποίησης μίλησε η Σοφία Μπεκατώρου με αφορμή την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

Δεν μπορούμε να επιλέγουμε ανθρώπους, απλώς επειδή έχουν μεγαλύτερη δημοσιότητα από άλλους” ανέφερε στον ANT1 και πρόσθεσε: “Τα θύματα φοβούνται, γιατί το δικαίωμα στην αλήθεια τιμωρείται“.

Συνεχίζοντας ανέφερε πως παρά το γεγονός ότι έχει ανοίξει ένας κύκλος συζητήσεων, έπειτα από τη δική της καταγγελία, “επί της ουσίας τα κόμματα δεν έχουν σταθεί με έναν σαφή τρόπο. Υπάρχουν προγραμματικές δηλώσεις, αλλά δεν έχει αλλάξει ουσιαστικά κάτι“.

Ακόμα σημείωσε πως τα κόμματα πρέπει να αξιοποιήσουν ανθρώπους «οι οποίοι έχουν κινηματικές πρωτοβουλίες» και ασχολούνται με θέματα που αφορούν τις γυναίκες, τη βία, τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, την προστασία του περιβάλλοντος, «δεν πρέπει να επιλέγουμε ανθρώπους απλώς επειδή έχουν μεγαλύτερη δημοσιότητα από άλλους».

Τέλος, αναφερόμενη στη δική της υπόθεση είπε πως πολλοί ήταν εκείνοι, που βιάστηκαν να πουν ότι σκοπιμότητά της ήταν να εμπλακεί στη διοίκηση της Ομοσπονδίας ή ότι την ενδιέφερε ο πολιτικός χώρος ενώ παράλληλα τόνισε πως «αντί να ακούσουμε τι έχει να πει, βγαίνουμε να πούμε ένα λόγο για να ακυρώσουμε αυτά που λέει ένα θύμα με τόση δυσκολία».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα