Μπελέρης: “Ο Ράμα θέλει να μας διώξει από τη Χειμάρα

Μπελέρης: “Ο Ράμα θέλει να μας διώξει από τη Χειμάρα
Χειμάρα Eurokinissi

Ο αντιπρόεδρος της Ομόνοιας Φρέντι Μπελέρης κατήγγειλε ότι η αλβανική κυβέρνηση θέλει να διώξει τους Ελληνες ομογενείς από τη Χειμάρα.

Μιλώντας στον news247 στους 88,6 ο αντιπρόεδρος της Ομόνοιας Φρέντι Μπελέρης τόνισε ότι αυτό που απεργάζεται η κυβέρνηση της Αλβανίας είναι να ξεριζώσει το ελληνικό στοιχείο από την περιοχή της Χειμάρας.

Αναλυτικά τόνισε: “Είναι αλβανικό σχέδιο για να ξεριζώσουν το ελληνικό στοιχείο από την περιοχή, μας αναγκάζει να μεταναστεύσουμε και στη θέση μας να έρθουν κάποιοι άλλοι στρατηγικοί επενδυτές θα πάρουν τις περιουσίες των προγόνων μας.

Είναι κοινό μυστικό ότι στην Αλβανία υπάρχει πολύ μαύρο χρήμα, δύο πρώην υπουργοί δημόσιας τάξης έχουν κατηγορηθεί ως βαρόνοι κυκλωμάτων εμπορίας ναρκωτικών.

Για πρώτη φορά στα χρονικά της Αλβανίας, με το που εξελέγη ο κ. Ράμα, ανέφερε τρεις χώρες ως στρατηγικούς εταίρους: Τουρκία, Ιταλία και Ελλάδα. Στη διαδρομή ξέχασε την Ελλάδα κι έχει αναπτύξει στενές σχέσεις με την Τουρκία, πράγμα που είναι ανεξήγητο.

Πολλές επενδύσεις και στον χώρο του τουρισμού λέγεται και γράφεται ότι είναι τουρκικές. Θα κλιμακώσουμε την αντίδρασή μας ενημερώνοντας τους διεθνείς οργανισμούς, έχουμε προσφύγει σε διοικητικά δικαστήρια, θα πρέπει να περιμένουμε να τελεσιδικήσουν τα δικαστήρια στην Αλβανία και μετά θα προσφύγουμε στο δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Στρασβούργο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα