Μπέος πάνω σε μπουλντόζα: “Έχω νερό και φαγητό, ελάτε”

Μπέος πάνω σε μπουλντόζα: “Έχω νερό και φαγητό, ελάτε”
Ο Αχιλλέας Μπέος @dimos_volou

Τη δράση του στα social media, εν μέσω καταστροφής στον Βόλο, συνεχίζει να διαφημίζει ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος νωρίτερα αποποιήθηκε κάθε ευθύνη για όσα συνέβησαν.

Με την πόλη του Βόλου και τα γύρω χωριά να είναι αντιμέτωπα με τεράστια καταστροφή, μετά την επέλαση της κακοκαιρίας Daniel, ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέοςαφού τις προηγούμενες ημέρες είχε «μαλώσει» τους κατοίκους που είχαν βγει να πάνε στις δουλειές τους– συνεχίζει τις αναρτήσεις στα social media με τη «δράση» του στην πόλη.

Αυτή τη φορά ανέβηκε πάνω σε μπουλντόζα, όπου φώναζε στον κόσμο να προσέλθει να παραλάβει νερό και φαγητό. Σημειώνεται πως ο όγκος του νερού που δέχεται το Πήλιο δημιουργεί πολλά προβλήματα στην πόλη, με αποτέλεσμα να παρέχεται νερό με δελτίο για κάποιες ώρες.

«Νερό και φαγητό έχουμε φέρει, φωνάξτε τον κόσμο να τα πάρει… το φαγητό και το νερό ήρθαν» αναφωνεί ο κ. Μπέος.

Δείτε το βίντεο

Αξίζει να σημειωθεί πως η πόλη του Βόλου, για ακόμη μια ημέρα, μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο.

Κατεστραμμένοι δρόμοι γεμάτοι λάσπη, πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα, διαλυμένες δημόσιες υποδομές, ένα ολόκληρο δίκτυο υδροδότησης και ηλεκτροδότησης σε αχρησία για χιλιάδες κατοίκους είναι η εικόνα που συνθέτει η τετελεσμένη «Αποκάλυψη» στην περιοχή.






Σε δηλώσεις του νωρίτερα, ο κ. Μπέος έσπευσε να αποποιηθεί κάθε ευθύνη για την καταστροφή.

«Πραγματικά η πόλη επί τέσσερις μέρες βιώνει μία κατάσταση βιβλικής καταστροφής. Αν κάποιος ψάχνει φταίχτες, δεν έχω πρόβλημα, εγώ φταίω που βρέχει επί τέσσερις μέρες, που έχει γίνει κατακλυσμός. Σήμερα που μιλάμε, δεν είναι που συνεχίζει να βρέχει, είναι ότι βρέχει και στο Πήλιο και όλο αυτό το νερό κατεβαίνει με ορμή, εκδικητικά θα το έλεγα, και επανειλημμένως έχουν σπάσει τα τοιχία και έχει έρθει τόνους λάσπη μέσα στην πόλη. Το σημαντικό πρόβλημα είναι το ρεύμα, και ευχαριστώ τους ανθρώπους της ΔΕΗ για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες . Μέχρι αργά το βράδυ θα έχει δοθεί ρεύμα σε όλη την πόλη. Θα γινόταν πιο νωρίς, αλλά δυστυχώς η λάσπη που ήρθε μπήκε μέσα στις υποδομές και καταστράφηκαν» τόνισε χαρακτηριστικά.






Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα