Μπέρδεμα με το ποια σούπερ μάρκετ θα λειτουργήσουν την Κυριακή των Βαΐων

Μπέρδεμα με το ποια σούπερ μάρκετ θα λειτουργήσουν την Κυριακή των Βαΐων
Σούπερ Μάρκετ iStock

Ποια σούπερ μάρκετ ανοίγουν και ποια θα είναι κλειστά την Κυριακή 9 Απριλίου.

Σύγχυση έχει επικρατήσει με το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ την Κυριακή (9/4), με τα περισσότερα να έχουν ανακοινώσει πως θα παραμείνουν κλειστά.

ΑΒ Βασιλόπουλος

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του καταστήματος, όλα τα καταστήματα του δικτύου Λιανικής θα λειτουργήσουν την Κυριακή των Βαΐων 09/04 από 11:00-18:00 εκτός από τα καταστήματα στον Άγιο Δημήτριο metro mall και στην Πειραιώς, τα οποία θα λειτουργήσουν από 11:00 μέχρι 20:00 ακολουθώντας το ωράριο των Mall.

Το κατάστημα στο Μεσολόγγι θα παραμείνει κλειστό.

Σκλαβενίτης

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ανακοίνωση που να γνωστοποιεί ότι τα σούπερ μάρκετ θα ανοίξουν την Κυριακή 9/4. Συνήθως, τα καταστήματα της συγκεκριμένης αλυσίδας παραμένουν κλειστά τις Κυριακές κατά τις οποίες ο νόμος δίνει τη δυνατότητα να ανοίξουν τα καταστήματα, εκτός από τις δύο εορταστικές περιόδους τα Χριστούγεννα και το Πάσχα.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα φαίνεται ότι η αλυσίδα θα κρατήσει κλειστά τα καταστήματά της.

Μασούτης

Μέχρι στιγμής, η αλυσίδα έχει ανακοινώσει ότι την Κυριακή 9 Απριλίου θα είναι ανοιχτό μόνο το κατάστημα στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» από τις 07:00 – 23:00.

Lidl

Όπως διευκρινίζει, σε ανακοίνωσή του, το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ, “τα ωράρια των καταστημάτων ενδέχεται να αλλάξουν βάσει κυβερνητικών αποφάσεων”. Συστήνει δε πως για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, να απευθύνονται στο κατάστημα της περιοχής σας.

Τα σούπερ μάρκετ που δεν αναγράφονται δεν έχουν ανακοινώσει μέχρι στιγμής τον τρόπο λειτουργίας τους την Κυριακή (9/4).

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα