Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό λόγω έργων

Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό λόγω έργων
Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Αρκετά είναι τα προβλήματα που έχουν προκληθεί στην κυκλοφορία κυρίως λόγω φόρτου, ωστόσο στον Κηφισό το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο εξαιτίας έργων από το ύψος της Λ. Αθηνών και κάτω, όπου έχει γίνει απόξεση της ασφάλτου για νέα ασφαλτόστρωση και έτσι αναγκαστικά οι ταχύτητες των οχημάτων μειώνονται δραματικά δημιουργώντας ουρές χιλιομέτρων

Δύσκολες ώρες για τους οδηγούς που κινούνται στους δρόμους της Πρωτεύουσας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα όπου έχει προκληθεί μποτιλιάρισμα είναι στον Κηφισό και ειδικά στο ρεύμα καθόδου, εξαιτίας απόξεσης που έχει γίνει στην άσφαλτο από το ύψος της Λ. Αθηνών και κάτω, για νέα ασφαλτόστρωση και έτσι αναγκαστικά οι ταχύτητες των οχημάτων μειώνονται δραματικά δημιουργώντας ουρές χιλιομέτρων.

Το πιο οξύ πρόβλημα παρατηρείται λοιπόν από την γέφυρα Καλυφτάκη στο ρεύμα καθόδου του Κηφισού έως την Ιερά Οδό και στην άνοδο από το ύψος των ΚΤΕΛ Κηφισού έως την έξοδο Αχαρνών.

Προβλήματα με την κίνηση εξαιτίας μεγάλου κυκλοφοριακού φόρτου παρατηρούνται επίσης στην Λ. Κηφισίας κυρίως στην κάθοδο από το Μαρούσι έως τον κόμβο Αμπελοκήπων, στην Λ. Συγγρού στην άνοδο από το ύψος της οδού Λαγουμιτζή και στο κέντρο στην Βασιλίσσης Αμαλίας.

Προβλήματα υπάρχουν και στην άνοδο στον Κηφισό λόγω τροχαίου, στο ύψος της Μεταμόρφωσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα