Μπουτάρης για καστανά: ‘Πρέπει να πιάσει δουλειά στο Κρατικό Θέατρο’. Επέστρεψε, χωρίς άδεια, στο πόστο του

Μπουτάρης για καστανά: ‘Πρέπει να πιάσει δουλειά στο Κρατικό Θέατρο’. Επέστρεψε, χωρίς άδεια, στο πόστο του

Θεατρινισμούς καταλόγισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης στον ηλικιωμένο καστανά, υπεραμυνόμενος παράλληλα της στάσης των αστυνομικών. Στο πόστο του επέστρεψε ο μικροπωλητής, μία μέρα μετά την καταδίκη του

Επικριτικός προς τον ηλικιωμένο καστανά, ο οποίος πρωταγωνίστησε πριν λίγες μέρες σε επεισόδιο με αστυνομικούς στην Θεσσαλονίκη, εμφανίστηκε ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρη.

Από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου, ο κ. Μπουτάρης έκανε λόγο για θεατρινισμούς, τονίζοντας χαρακτηριστικά: “Τον ξέρετε όλοι ποιος είναι. Λιποθύμησε δήθεν από την ταραχή του στον έλεγχο. Είναι καθ΄έξιν παράνομος όπως οι ναρκομανείς. Έχει έρθει και εδώ στο δημοτικό συμβούλιο και έχει λιποθυμήσει. Πρέπει να πιάσει δουλειά στο Κρατικό Θέατρο”.

Συνεχίζοντας, υπεραμύνθηκε της στάσης των αστυνομικών: “Η αστυνομία δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για ό,τι συνέβη. Εκείνη την ημέρα γινόταν συστηματικός έλεγχος σε όλους τους πλανόδιους. Ο συγκεκριμένος καστανάς έχει άδεια σε ένα συγκεκριμένο σημείο, αλλά φεύγει και πάει όπου θέλει. Έχουμε πολλές παραβάσεις. Είναι μια κατάσταση που ξεπερνάει τα όρια της ανοχής».

Επέστρεψε στο πόστο του

Εν τω μεταξύ, την Τετάρτη (16/12), μία μέρα μετά την καταδίκη του σε φυλάκιση 6 μηνών με τριετή αναστολή, ο καστανάς επέστρεψε στο πόστο του. Όπως επισήμανε ο ίδιος, το πρωί πήγε στο δημαρχείο για την υπόθεσή του και του είπαν να πάει την επόμενη μέρα. Έτσι, αυτός αποφάσισε, αν και χωρίς άδεια, να πιάσει ξανά δουλειά.

Κάποιοι περαστικοί, μάλιστα, σταματούσαν για να του δώσουν κουράγιο και να του εκφράσουν την συμπαράστασή τους.

 

(Πληροφορίες από voria.gr και seleo.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα