Μύκονος: Αυτοψία αρχαιολόγων, πολεοδομίας και αστυνομίας στην παραλία του Πανόρμου – Δείτε βίντεο

Μύκονος: Αυτοψία αρχαιολόγων, πολεοδομίας και αστυνομίας στην παραλία του Πανόρμου – Δείτε βίντεο
Αυτοψία αρχαιολόγων και πολεοδομίας συνοδεία αστυνομίας αυτή την ώρα στη Μύκονο NEWS 24/7

Ο Πάνορμος ήταν για πολλά χρόνια από τις παραλίες της περιοχής που δεν είχαν δομηθεί - Αυτοψία σε επιχείρηση που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια στην συγκεκριμένη παραλία κλείνοντας την ελεύθερη πρόσβαση σε μεγάλο μέρος της.

Κλιμάκιο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων  και της πολεοδομίας, μαζί με περιπολικό ξεκίνησε νωρίς το πρωί, αυτοψία σε σημεία στη Μύκονο όπου υπάρχουν εκκρεμείς υποθέσεις παραβάσεων.

Λίγο πριν τις 09:00 το κλιμάκιο αποτελούμενο από πέντε οχήματα και ένα περιπολικό έφτασαν στην παραλία του Πανόρμου, από όπου ξεκινούν τις αυτοψίες τους σε μια μεγάλη επιχείρηση του νησιού.

Δείτε βίντεο του NEWS 24/7 από τον Πάνορμο:

Υπενθυμίζεται πως τα κλιμάκια των υπηρεσιών βρίσκονται από χθες στο νησί, το οποίο βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του αρχαιολόγου, Μανώλη Ψαρρού και το απειλητικό SMS που έλαβε συναδέλφός του στην Αρχαιολογική Υπηρεσία.

Ο Πάνορμος ήταν για πολλά χρόνια από τις παραλίες της περιοχής που δεν είχαν δομηθεί, με τους ντόπιους να πηγαίνουν εκεί για μπάνιο εχοντας ελεύθερη πρόσβαση. Σήμερα η αυτοψία στο σημείο έχει επίκεντρο μια επιχείρηση που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια στην συγκεκριμένη παραλία καταλαμβάνοντας ένα μεγάλο μέρος της.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα