Μυστήριο με νεκρή 26χρονη στου Παπάγου

Μυστήριο με νεκρή 26χρονη στου Παπάγου
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Eurokinissi

Η κοπέλα δεν έμενε στην συγκεκριμένη πολυκατοικία ενώ και το διαμέρισμα του 2ου ορόφου που εισήλθε και έπεσε από το μπαλκόνι ήταν ξενοίκιαστο και κενό - Επί του παρόντος έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια και εξετάζονται οι πιθανότητες του ατυχήματος ή της αυτοχειρίας.

Μυστήριο καλύπτει τους λόγους πτώσης και τον θάνατο μίας 26χρονης χθες μισή ώρα μετά τις 10 το βράδυ, από μπαλκόνι διαμερίσματος 2ορόφου, σε πολυκατοικία, επί της οδού Αλεβιζάτου, στου Παπάγου.

Η κοπέλα, όπως προέκυψε από την έρευνα, δεν έμενε σε αυτή την πολυκατοικία, ενώ το διαμέρισμα από το οποίο έπεσε ήταν ξενοίκιαστο και κενό. Αν και δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης της πόρτας, η ιδιοκτήτρια του ακινήτου ανέφερε στις Αρχές πως η πόρτα άνοιγε πολύ εύκολα…

Στις Αρχές μοιραία έχει προκληθεί πλήθος ερωτηματικών για τις συνθήκες και τα αίτια αυτής της τραγωδίας, ωστόσο μέχρι τώρα έχει αποκλειστεί η παρουσία άλλου ατόμου στο διαμέρισμα και άρα της εγκληματικής ενέργειας και εξετάζονται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής που ανέλαβε την υπόθεση, οι πιθανότητες του ατυχήματος ή της αυτοχειρίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα