Μυστήριο με την εξαφάνιση 44χρονου Σέρβου που ταξίδευε προς την Κω για δουλειά – Τι έδειξε το στίγμα του κινητού του

Μυστήριο με την εξαφάνιση 44χρονου Σέρβου που ταξίδευε προς την Κω για δουλειά – Τι έδειξε το στίγμα του κινητού του
Ράντοβαν Γιουρατσίτς ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ

Ο 44χρονος Ράντοβαν Γιουρατσίτς εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, καθώς ταξίδευε προς το νησί της Κω. Οι κάμερες δεν τον κατέγραψαν να αποβιβάζεται σε κάποιο λιμάνι.

Μυστήριο αποτελεί η εξαφάνιση ενός Σέρβου, λίγο πριν φτάσει στην Κω, όπου θα εργαζόταν για την καλοκαιρινή σεζόν. Ο Ράντοβαν Γιουρατσίτς 44 χρόνων, έφυγε από την πόλη Κίκιντα της Σερβίας, με προορισμό την Κω.

Το απόγευμα της Δευτέρας 29 Μαΐου επιβιβάστηκε στο πλοίο Blue Star 2 από το λιμάνι του Πειραιά. Τελευταία επικοινωνία που είχε, ήταν με τη σύζυγό του, όσο ακόμα βρισκόταν εν πλω. Στο λιμάνι της Κω θα τον περίμενε ο φίλος και κουμπάρος του που θα τον φιλοξενούσε στο Τυμπάκι. Αποκοιμήθηκε όμως και δεν πήγε να τον παραλάβει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Φως στο Τούνελ”, οι κάμερες δεν τον κατέγραψαν να αποβιβάζεται σε κάποιο λιμάνι και κανείς δεν ξέρει αν συνέβη κάτι μέσα στο καράβι, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει έρευνα στις κάμερες που διαθέτει.

Σύμφωνα με την αδερφή του, μέσω του ιστορικού της Google, το τελευταίο στίγμα του κινητού του εντοπίστηκε την Τρίτη 30 Μαΐου στη Ρόδο, τον τερματικό σταθμό του Blue Star 2, με το οποίο ταξίδευε. Αναμένεται και επίσημα έρευνα από τις αρχές.

Το δρομολόγιο που ακολούθησε το πλοίο ήταν Πειραιάς – Σύρος – Πάτμος – Λέρος – Κως – Ρόδος, όπου θα έφτανε στις εννιά το πρωί του Σαββάτου. Σε σύνδεση μέσω Skype από το Βελιγράδι, ο Αλεξάντερ Βιντάκοβιτς, Δημοσιογράφος στο Κανάλι 1 της Καβάλας – Διευθυντής πολιτιστικού κέντρου Ελλήνων στη Σερβία, μετέφερε την αγωνία της οικογένειάς του και τις εκκλήσεις τους για τον εντοπισμό του. Απευθύνθηκαν σε επιβάτες που ταξίδεψαν με το Blue Star 2 τη Δευτέρα 29 Μαΐου, εάν πρόσεξαν κάτι περίεργο να επικοινωνήσουν με την εκπομπή ή τις Αρχές.

Ο αγνοούμενος μιλάει Σερβικά, Αγγλικά και λίγα Ελληνικά, έχει ύψος 1.75, καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια.

Την ημέρα που χάθηκε φορούσε μαύρη κοντομάνικη μπλούζα με λευκό σχέδιο, τζιν βερμούδα, μπλε αθλητικά παπούτσια και κρίκους σκουλαρίκια στα αυτιά και ασημί βέρα.

Μαζί του είχε ένα μαύρο τσαντάκι χιαστί με προσωπικά αντικείμενα, ένα μεγάλο μαύρο σακ βουαγιαζ μάρκας Adidas και μια σκούρα μπλε τσάντα πλάτης, στην οποία γράφει «Γιόσιπ», που είναι το όνομα του γιου του.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι ένα σημάδι πάνω από το στόμα και ένα μεγάλο τατουάζ στην αριστερή του γάμπα που δείχνει μία γυναίκα με στεφάνι στο κεφάλι, κρατώντας με ανοιχτά χέρια ζυγαριές.

Για την εξαφάνισή του έχει σημάνει Missing Alert.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα