Μυστηριώδης θάνατος μέλους του πληρώματος του πλοίου Noor 1

Μυστηριώδης θάνατος μέλους του πληρώματος του πλοίου Noor 1

Ο 32χρονος Ινδός είχε αποφυλακιστεί για την υπόθεση μεταφοράς ηρωίνης αλλά "φιλοξενούνταν" στο αστυνομικό τμήμα Δραπετσώνας λόγω οικονομικών δυσκολιών

Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα ακριβή αίτια θανάτου 32χρονου Ινδού, μέλους του πληρώματος του πλοίου Noor 1, που είχε εντοπιστεί με δύο τόνους ηρωίνης τον Ιούνιο του 2014 στην Ελευσίνα.

Ο 32χρονος ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε το Σάββατο από το ΑΤ Δραπετσώνας όπου βρισκόταν στο Τζάνειο Νοσοκομείο όπου κατέληξε.

Φως στα αίτια του θανάτου του άτυχου 32χρονου θα ρίξει τις επόμενες ημέρες η νεκροψία - νεκροτομή που θα διενεργηθεί στη σορό του, αλλά και οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Ο κατηγορούμενος μαζί με άλλους εννέα συμπατριώτες του αποτελούσαν μέλη του πληρώματος του Noor 1 και είχαν αποφυλακιστεί λόγω παρέλευσης του 18μηνου, ωστόσο φιλοξενούνταν στο Αστυνομικό Τμήμα Δραπετσώνας.

Στο παρελθόν είχαν προσπαθήσει να νοικιάσουν μια κατοικία, ωστόσο οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζαν αλλά και το γεγονός ότι πολλοί ιδιοκτήτες στην παρουσία της αστυνομικής συνοδείας αποθαρρύνονταν δεν το επέτρεψαν.

Ο Ινδός πρώτος μηχανικός του πλοίου είχε υποστηρίξει στην απολογία του ότι δεν γνώριζε το περιεχόμενο των πακέτων, που είχαν φορτωθεί στο πλοίο στο Σουέζ από μικρότερο σκάφος.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πέθανε ο Τούρκος κρατούμενος για την υπόθεση της μεταφοράς ηρωίνης με το πλοίο Νoor-1

Αποκαλύπτεται η μαφία της ηρωίνης: Νέα πρόσωπα στο στόχαστρο των Αρχών

SHARE: