Natalie Christopher: Μακάβρια απάτη – Επιτήδειοι έκαναν “έρανο” για την κηδεία της

Natalie Christopher: Μακάβρια απάτη – Επιτήδειοι έκαναν “έρανο” για την κηδεία της
Η 35χρονη αστροφυσικός Natalie Christopher facebook

Ούτε το θάνατο της 35χρονης αστροφυσικού, που σκοτώθηκε στην Ικαρία ενώ έκανε αναρρίχηση, δεν δίστασαν να εκμεταλλευθούν απατεώνες στο Διαδίκτυο, που σύμφωνα με καταγγελία έκαναν δήθεν έρανο για την κηδεία της άτυχης γυναίκας.

Μία μεγάλη διαδικτυακή απάτη έστησαν επιτήδειοι με αφορμή το θάνατο της Natalie Christopher, που είχε εξαφανιστεί και τελικά βρέθηκε νεκρή στην Ικαρία όπου σκοτώθηκε κάνοντας αναρρίχηση, καθώς, σύμφωνα με καταγγελίες φίλων της είχαν ξεκινήσει έρανο για την κηδεία της 35χρονης σε γνωστή ιστοσελίδα.

Την απάτη αποκάλυψε η Σάκσια Κωνσταντίνου σε ανάρτησή της, καθώς χρησιμοποιήθηκε το όνομά της για να ξεκινήσει ο έρανος, ενώ όπως λέει θα κινηθεί νομικά κατά των υπαιτίων.

«Μέσα στην τραγωδία με το χαμό της δρ. Νάταλι Κρίστοφερ, κάποιοι χρησιμοποίησαν το όνομά μου για να ξεκινήσουν έναν υποτιθέμενο έρανο. Αυτό είναι παράνομο και δεν έχει γίνει από εμένα. Το κατήγγειλα στις αρμόδιες αρχές και θα κινηθώ νομικά σε βάρος αυτών που είναι υπαίτιοι. Σας παρακαλώ, μην δωρίζετε λεφτά σε κανέναν έρανο για την κηδεία της Νάταλι Κρίστοφερ», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Το συμβάν επιβεβαιώθηκε και από την Κυπριακή Αστυνομία, σύμφωνα με την οποία το πρόσωπο που άνοιξε τη σελίδα για τον έρανο έχει δηλώσει τρίτη χώρα, ως χώρα διαμονής.

Προχώρησε δε σε σύσταση προς το κοινό να μην καταβάλλει χρήματα στον έρανο καθότι πρόκειται για ξεκάθαρη απάτη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα