Ναύπλιο: Η δραματική διάσωση εργάτη – Έπεσε από οικοδομή παλιού ξενοδοχείου

Ναύπλιο: Η δραματική διάσωση εργάτη – Έπεσε από οικοδομή παλιού ξενοδοχείου
Ασθενοφόρο Eurokinissi

Ο άτυχος άνδρας έζησε στιγμές αφόρητου πόνου, πέφτοντας από οικοδομή παλιού ξενοδοχείου, μέχρι τη σωτήρια επέμβαση των διασωστών του ΕΚΑΒ.

Συγκλονιστικό βίντεο μέσα από την οικοδομή αμέσως μετά το εργατικό ατύχημα. Οι αφόρητοι πόνοι, η αγωνία μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, η ψυχολογική στήριξη πολιτών και η σωτήρια επέμβαση των διασωστών του ΕΚΑΒ.

Στιγμές αγωνίας εκτυλίχθηκαν στην οικοδομή παλιού ξενοδοχείου στο Ναύπλιο μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο για να παραλάβει τον εργάτη που έπεσε από μαδέρι εν ώρα εργασίας.

Το εργατικό ατύχημα συνέβη όταν έσπασε το μαδέρι στο οποίο βρισκόταν ο άτυχος άνδρας με αποτέλεσμα την πτώση του και τον τραυματισμό του.

Σύμφωνα με το anagnostis.org, ο εργάτης μετά την πτώση διατηρούσε τις αισθήσεις του, έχοντας έντονους πόνους. Πολίτες προσπαθούσαν να τον ενισχύσουν ψυχολογικά μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, με τους διασώστες του ΕΚΑΒ να επιχειρούν έπειτα την ασφαλή διακομιδή του στο νοσοκομείο. Ο ίδιος ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς δεν χτύπησε στο κεφάλι ή κάποιο άλλο ευπαθές μέρος του σώματός του που θα μπορούσε να αποβεί ίσως και μοιραίο.

Δείτε τα όσα δραματικά εκτυλίχθηκαν αμέσως μετά την πτώση, μέσα από την οικοδομή που έγινε το ατύχημα, στο παρακάτω βίντεο: Αμέσως έσπευσε το ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον εργαζόμενο με φορείο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Ναυπλίου για τις πρώτες βοήθειες. Ο τραυματίας εργαζόταν σε οικοδομή, όπου ανακατασκευάζεται παλιό ξενοδοχείο στην συμβολή των οδών Σιδηράς Μεραρχίας και Αιγίου, πλησίον της Ενδεκάτης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα