Νέα επεισόδια στα Εξάρχεια. Κλειστή η Πατησίων για πάνω από 4 ώρες

Επεισόδια τα ξημερώματα της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου 2016, στην ευρύτερη περιοχή του Πολυτεχνείου. Συγκεκριμένα, γύρω στη μία, άγνωστα άτομα επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ σε δύο διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονταν στην περιοχή, ενώ στη συνέχεια προκάλεσαν ζημιές σε ένα αυτοκίνητο και σε δύο κάδους απορριμμάτων. 
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
Επεισόδια τα ξημερώματα της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου 2016, στην ευρύτερη περιοχή του Πολυτεχνείου. Συγκεκριμένα, γύρω στη μία, άγνωστα άτομα επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ σε δύο διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονταν στην περιοχή, ενώ στη συνέχεια προκάλεσαν ζημιές σε ένα αυτοκίνητο και σε δύο κάδους απορριμμάτων. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Με ορμητήριο ξανά το Πολυτεχνείο, ομάδες αντιεξουσιαστών επιτέθηκαν σε δύο σημεία με βόμβες μολότοφ εναντίον των αντρών των ΜΑΤ

Με ένταση και διάρκεια που έχει καταντήσει ρουτίνα πια και μέρος της καθημερινότητας στην Πρωτεύουσα, ανενόχλητες ομάδες αντιεξουσιαστών κατέλαβαν το Πολυτεχνείο, το οποίο χρησιμοποίησαν ως ορμητήριο και πραγματοποίησαν συνεχείς επιθέσεις με βόμβες μολότοφ εναντίον των αντρών των ΜΑΤ σε δύο σημεία, στην συμβολή των οδών Τοσίτσα και Πατησίων και στην οδό Μπουμπουλίνας.

Η οδός Πατησίων έμεινε κλειστή από τη μία τα ξημερώματα έως τις 5 το πρωί, ενώ τα επεισόδια κράτησαν από τις 12:30 τα μεσάνυχτα μέχρι στις 4 τα ξημερώματα…, με αποτέλεσμα να καούν ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και τρεις κάδοι.

Από την αστυνομία έγιναν τρεις προσαγωγές υπόπτων για συμμετοχή στα επεισόδια, εκ των οποίων, ένας 24χρονος Έλληνας συνελήφθη, ενώ οι υπόλοιποι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι.

SHARE: