Νέα επίθεση Ακρίτα σε Σεφερλή: “Ταράχτηκε ο γιος σας με τα δικά μου γραπτά;”

Νέα επίθεση Ακρίτα σε Σεφερλή: “Ταράχτηκε ο γιος σας με τα δικά μου γραπτά;”

Πώς απάντησε η Ελενα Ακρίτα στο ξέσπασμα του Μάρκου Σεφερλή για την κριτική της. Αναλυτικά όσα αναφέρει η Έλενα Ακρίτα.

Πριν από λίγες ημέρες, μιλώντας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Αlpha ο Μάρκος Σεφερλής είχε ξεσπάσει κατά της Ελενας Ακρίτα για την κριτική που του έκανε.

Είχε χαρακτηριστικά αναφέρει ότι “έχω ένα παιδί που πάει στο σχολείο και μας δίνουν συγχαρητήρια για το ήθος του, για την ποιότητα του χαρακτήρα του, για τις αρχές που του έχουν δώσει οι γονείς του. Δεν επιτρέπω στο παιδί αυτό να του πει ο οποιοσδήποτε ότι ο πατέρας σου είναι σκουπίδι. Να πει για εμένα ό,τι θέλει, αλλά για το ήθος μου σαν άνθρωπο και καλλιτέχνη δεν της επιτρέπω”.

Η αντίδραση της δημοσιογράφου ήρθε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook όπου την Πέμπτη έγραψε τα εξής: “Εν αναμονή της μήνυσης του κ. Μάρκου Σεφερλή, να ευχαριστήσω θερμά τους θαυμαστές του για την κοσμιότητα και την λογιότητα των διαδικτυακών σχολίων που με αφορούν. Ειλικρινά με συγκινεί η ευφράδεια και το επίπεδο τους – ιδίως στα σημεία με τους ψόφους και καρκίνους που εύχονται στην οικογένεια μου και σε μένα. Τα απολαμβάνω όλα, τα συγκεντρώνω όλα και τα φυλάω στο μέρος της καρδιάς και όχι μόνον. Edit δεν αναρτώ screenshots με άδειο στομάχι.

Υ.Γ. Όσο για το παιδί σας κύριε Σεφερλή υπεύθυνος είστε εσείς, όπως εγώ είμαι υπεύθυνη για το δικό μου παιδί. Ταράχτηκε ο γιος σας με το αυτά που έγραψα εγώ, αλλά όχι με αυτά που γράφετε εσείς; Εκτός αν δεν έχει έρθει ποτέ στο Δελφινάριο ή αν στο σπίτι σας δεν έχετε συσκευή τηλεόρασης να σας καμαρώσει. Υ.Γ. Κι εγώ οικογενειάρχισσα είμαι κύριε Μάρκο μου αλλά δυστυχώς βάλλεται ο κλάδος, αχ εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα