Νέα Ιωνία: Τμήματα ανθρώπινου σκελετού πιθανόν από παλιό ιατρικό ερευνητικό κέντρο

Νέα Ιωνία: Τμήματα ανθρώπινου σκελετού πιθανόν από παλιό ιατρικό ερευνητικό κέντρο
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Eurokinissi

Κλιμάκιο της Ασφάλειας παρέλαβε την σακούλα με το μακάβριο περιεχόμενο που εντόπισε ρακοσυλλέκτης και το μετέφερε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου για εξέταση και ανάλυση. Εντοπίστηκε ο άνθρωπος που τα πέταξε ο οποίος έκανε εργασίες σε υπόγειο κοντινού κτιρίου που παλιά ήταν ιατρικό ερευνητικό κέντρο. Εκεί εντόπισε τα οστά τα μάζεψε και τα πέταξε στον κάδο. Ανάμεσα τους ένα κρανίο, μέρος θώρακα και βραχίονας.

Αναστάτωση προκάλεσε νωρίτερα την Τετάρτη στη Νέα Ιωνία ο εντοπισμός ενός μακάβριου ευρήματος που εντόπισε ένας ρακοσυλλέκτης, σε κάδο απορριμμάτων, στη συμβολή των οδών Χρυσανθέμων και Ελπίδος.

Καθώς έψαχνε έναν κάδο απορριμμάτων, εντόπισε μία σακούλα που είχε οστά και θεωρώντας ότι ενδεχομένως ανήκουν σε άνθρωπο, σε κατάσταση σοκ κάλεσε τις Αρχές.

Κλιμάκιο της Ασφάλειας παρέλαβε την σακούλα με το μακάβριο περιεχόμενο και το μετέφερε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου για εξέταση και ανάλυση.

Στη πορεία εντοπίστηκε ωστόσο ο άνθρωπος που τα πέταξε, ο οποίος έκανε εργασίες σε υπόγειο κοντινού κτιρίου που παλιά ήταν ιατρικό ερευνητικό κέντρο, όπως υποστήριξε. Εκεί εντόπισε τα οστά, τα μάζεψε και τα πέταξε στον κάδο. Ανάμεσα τους ένα κρανίο, μέρος θώρακα και βραχίονας.

Αυτό που μένει για τις Αρχές είναι να διακριβώσουν αν όντως στον συγκεκριμένο χώρο παλιότερα λειτουργούσε ιατρικό ερευνητικό κέντρο και εργαστήριο και αν όντως προέρχονται από εκεί, κάτι που είναι αρκετά πιθανό, αφού τα οστά είναι εντελώς καθαρά και διαβρωμένα κάτι που προδίδει εξαιρετική παλαιότητα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα