Νεκρό βρέφος σε κάδο στην Πετρούπολη

Νεκρό βρέφος σε κάδο στην Πετρούπολη
Πλαστικές σακούλες σε κάδο σκουπιδιών στην πόλη των Τρικάλων την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018. Με την έλευση του 2018, έπαψε και η δωρεάν διάθεση της πλαστικής σακούλας από τα ταμεία των σούπερ μάρκετ και των εμπορικών καταστημάτων, ενώ θα συνεχίσουν να διατίθενται δωρεάν σε λαϊκές αγορές και περίπτερα. Πλέον θεσπίζεται ανταποδοτικό περιβαλλοντικό τέλος για κάθε αγορά πλαστικής σακούλας από τους καταναλωτές, όπως άλλωστε γίνεται και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Κάθε πλαστική σακούλα κοστίζει τέσσερα λεπτά ενώ από 1/1/2019 το κόστος τους θα είναι 9 λεπτά. Σκοπός είναι να μειωθεί η ρύπανση του περιβάλλοντος και ιδιαίτερα των υδάτινων οικοσυστημάτων. (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) eurokinissi

Μια τραγική ιστορία αποκαλύφθηκε πριν από λίγο. Ρακοσυλλέκτης εντόπισε νεκρό νεογέννητο βρέφος μέσα σε κάδο απορριμμάτων

Φρίκη στην Πετρούπολη. Ένας ρακοσυλλέκτης εντόπισε το μεσημέρι σε κάδο απορριμμάτων, στη συμβολή των οδών Πίνδου και Ανατολικής Ρωμυλίας ένα νεκρό νεογέννητο βρέφος.

Το βρέφος είχε τον ομφάλιο λώρο και ήταν τυλιγμένο με σεντόνι και κυριολεκτικά πεταμένο μέσα στον κάδο. Σε κατάσταση σοκ ο ρακοσυλλέκτης κάλεσε την Αστυνομία.

Σε πλήρη εξέλιξη έρευνες της Αστυνομίας στο σημείο για τον εντοπισμός της άσπλαχνης μάνας που όπως όλα δείχνουν γέννησε μόνη της και στη συνέχεια πέταξε το ίδιο της το μωρό στον κάδο απορριμμάτων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα