Νεκρός ο blogger 'Galaxyarchis'. Το αντίο στο Twitter

Νεκρός ο blogger 'Galaxyarchis'. Το αντίο στο Twitter

Ο Galaxyarchis ήταν γνωστός με το όνομα Μάλλον Ακίνδυνος. Μεταξύ άλλων, είχε λάβει μέρος στην ομάδα συντονισμού της συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα πριν τις εκλογές του 2015 στο Twitter. Τα social media τον αποχαιρετούν με tweets του

Ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς χρήστες του Twitter, ο " Μάλλον Ακίνδυνος - @galaxyarchis" έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών, από τροχαίο δυστύχημα. Ο Πέτρος Παπαθανασίου είχε σταθερή και δραστήρια παρουσία στο χώρο του blogging μέσω του ιστολογίου του αλλά και μέσω του συνεργατικού blog " ΠαραλληλοΓράφος".

Ήταν μέλος και της ομάδας που είχε δημιουργήσει το διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό RadioBubble και μεταξύ άλλων, είχε λάβει μέρος στην ομάδα συντονισμού της συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα πριν τις εκλογές του 2015 στο Twitter.

Η είδηση του θανάτου του κοινοποιήθηκε από το radiοbubble:

Το ιστορικό tweet του @galaxyarchis για το δημοψήφισμα και το "αντίο" από τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Ξυδάκη.

Όταν έγινε γνωστός ο θάνατος του, εκατοντάδες χρήστες του Twitter τον "αποχαιρέτησαν" με tweets αλλά και με δικές του παλαιότερες αναρτήσεις.

SHARE:

24Media Network