Νεκρός βρέθηκε ο 7χρονος που χάθηκε στον Σκαραμαγκά

Νεκρός βρέθηκε ο 7χρονος που χάθηκε στον Σκαραμαγκά

Τραγικός επίλογος για το 7χρονο προσφυγόπουλο, που χάθηκε στον Σκαραμαγκά. Βρέθηκε πνιγμένο στη θάλασσα. Το παιδί εξαφανίσθηκε μυστηριωδώς μετά τη μία τα ξημερώματα από την δομή φιλοξενίας της περιοχής και ο Σύρος πατέρας του δήλωσε στις 9 το πρωί την εξαφάνισή του

Τραγικός είναι ο επίλογος για την μυστηριώδη εξαφάνιση του μόλις 7 ετών Νουργιάν Μοχαμάντ, από την Συρία, ο οποίος σύμφωνα με τον πατέρα του εξαφανίστηκε μυστηριωδώς μετά την μία τα ξημερώματα από το Κέντρο Φιλοξενίας του Σκαραμαγκά, ο Σύρος πατέρας του όμως δήλωσε την εξαφάνιση στις 9 το πρωί στις Αρχές.

Τελικά το παιδάκι εντοπίστηκε νεκρό στην θάλασσα, μισή ώρα μετά τις 9 το βράδυ. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών δεν φαίνεται να φέρει εμφανή τουλάχιστον ίχνη τυχόν εγκληματικής ενέργειας και εικάζεται σε πρώτη πάντα φάση πως ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό…

Ακόμα όμως όλα τα ενδεχόμενα μένουν ανοιχτά και δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα το ερευνήσει ως υπόθεση η Ασφάλεια ή το Λιμενικό, ενώ περισσότερο φως στα ακριβή αίτια θανάτου του παιδιού και αν τυχόν φέρει ίχνη που οδηγούν τις έρευνες σε άλλα συμπεράσματα, αναμένεται να προκύψει από την νεκροψία-νεκροτομή.

Λόγω της ηλικίας του παιδιού και τις εύλογες ανησυχίες που προκαλούσαν οι συνθήκες εξαφάνισής του, είχε εκδοθεί και amber alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Amber Alert: Εξαφάνιση 7χρονου από το Κέντρο Φιλοξενίας στο Σκαραμαγκά

SHARE:

24Media Network