Νέο απεργιακό μέτωπο στις συγκοινωνίες

Κλειστός σταθμός του ΜΕΤΡΟ, την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013, λόγω της απεργίας των εργαζομένων.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Κλειστός σταθμός του ΜΕΤΡΟ, την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013, λόγω της απεργίας των εργαζομένων. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στο ΜΕΤΡΟ

Ισχυρό μέτωπο κατά του πολυνομοσχεδίου σχεδιάζουν οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ. Ήδη το πράσινο φως για επαναλαμβανόμενες κινητοποιήσεις έλαβε το Δ.Σ. των εργαζομένων στο ΜΕΤΡΟ.

Μάλιστα το 85% τάσσονται υπέρ των κινητοποιήσεων και της συγκρότησης ενός ενιαίου μετώπου με άλλους φορείς που πλήττονται άμεσα.

Μιλώντας στο “NEWS 247” ο πρόεδρος των εργαζομένων Σπύρος Ρεβύθης, αναφέρθηκε στην αποφασιστικότητα και την αναγκαιότητα των κινητοποιήσεων οι οποίες ξεκινούν τις επόμενες μέρες. “Το 85% του προσωπικού αποφάσισε επαναλαμβανόμενες κινητοποιήσεις μέχρι και διαρκείας ανάλογα την εκτίμηση της κατάστασης. Σε κάθε περίπτωση θα συντονιστούμε και με άλλες κοινωνικές ομάδες που θέλουν να αγωνιστούν πέρα των εργαζομένων στις μεταφορές” ανέφερε ο κ. Σπ. Ρεβύθης και συμπλήρωσε: “Σήμερα, λοιπόν, ψηφίσαμε να προχωρήσουμε σε επαναλαμβανόμενες απεργίες από την ερχόμενη βδομάδα, ενώ τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσουμε και το ακριβές πρόγραμμα των κινητοποιήσεων”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Απεργίες
SHARE:

24Media Network