Νέο Ηράκλειο: 95χρονος πέθανε μετά από απόπειρα κλοπής στο σπίτι του

Νέο Ηράκλειο: 95χρονος πέθανε μετά από απόπειρα κλοπής στο σπίτι του
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Ο ηλικιωμένος που κάλεσε ο ίδιος την Αστυνομία βρέθηκε νεκρός. Σύμφωνα με γείτονά του μπήκε και ένας άντρας μαζί του στην πολυκατοικία και στο διαμέρισμα, πιθανόν με την μέθοδο της απασχόλησης

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Ασφάλειας για ένα τραγικό περιστατικό που εκτυλίχθηκε στο Νέο Ηράκλειο.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, κλήθηκε η Άμεση Δράση για κλοπή σε οικία από έναν 95χρονο, στον 1ο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Τερψιχόρης και στην κλήση του στην Αστυνομία ανέφερε: “Ελάτε γρήγορα μας κλέβουν”.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα στο σπίτι πεσμένο στο πάτωμα και νεκρό τον άτυχο 95χρονο, πιθανόν από παθολογικά αίτια όπως κρίνει και ο ιατροδικαστής που κλήθηκε στο σημείο για την αυτοψία.

Η 90χρονη σύζυγός του βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ πάσχει και από άνοια και είναι δύσκολο να συνεννοηθεί με τους αστυνομικούς για το τι ακριβώς συνέβη.

Όταν την ρώτησαν είπε πως δεν χτύπησε κανείς τον σύζυγό της και πως έχασε μόνος του τις αισθήσεις του, πιθανόν από την ταραχή.

Ο χώρος δεν είναι ερευνημένος. Σύμφωνα με γείτονά του που μίλησε στους αστυνομικούς, μπήκε και ένας άγνωστος άντρας μαζί με τον ηλικιωμένο στην πολυκατοικία και στη συνέχεια στο διαμέρισμα, πιθανόν με την μέθοδο της απασχόλησης και ενδεχομένως όταν κατάλαβε τις προθέσεις του ο ηλικιωμένος και κάλεσε την Αστυνομία, ο δράστης τράπηκε σε φυγή, χωρίς να είναι απόλυτα σίγουρο αν τελικά έκλεψε κάτι.

Για παν ενδεχόμενο θα γίνει και νεκροψία-νεκροτομή στον άτυχο ηλικιωμένο για να διαπιστωθεί αν όντως τα αίτια θανάτου του είναι παθολογικά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα