Νέο Ηράκλειο: Σημειώματα είχαν αφήσει τα δύο αδέρφια που βρέθηκαν νεκρά

Νέο Ηράκλειο: Σημειώματα είχαν αφήσει τα δύο αδέρφια που βρέθηκαν νεκρά
INTIME

Δύο ιδιόχειρα σημειώματα βρέθηκαν στη ζακέτα του ενός από τα δύο αδέρφια που βρέθηκαν νεκρά στο Ν. Ηράκλειο. Το ενδεχόμενο να πυροβόλησε τον 34χρονο η αδερφή του και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε εξετάζουν οι αρχές.

Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, επί της οδού Ολυμπίας, στο Νέο Ηράκλειο, όπου δύο αδέρφια βρέθηκαν νεκρά από τον τρίτο αδερφό της οικογένειας.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία που προκύπτουν, τα δύο αδέρφια ηλικίας 34 και 29χρόνων είχαν αφήσει ιδιόχειρα σημειώματα που υπογράφουν με τα αρχικά των ονομάτων τους και στα οποία εκφράζουν την πρόθεσή τους να αυτοκτονήσουν.

Τα σημειώματα σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν στην τσέπη της ζακέτας του αδερφού ενώ πληροφορίες επίσης αναφέρουν οτι τα δύο αδέρφια αντιμετώπιζαν ψυχολογικά προβλήματα και είχαν πρόσφατα χάσει την μητέρα τους.

Στο μεταξύ αναμένονται οι απαντήσεις από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για το ποιος πυροβόλησε και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες ο 34χρονος φερόταν να πυροβόλησε και να σκότωσε την αδερφή του και στη συνέχεια με την ίδια καραμπίνα, να αυτοκτόνησε.

Ωστόσο, ο ιατροδικαστής που πήγε στο σημείο, κατέληξε πως η βολή που δέχτηκε η αδερφή σε σχέση με τον αδερφό ήταν περισσότερο εξ επαφής και η δική του πιο μακρινή και άρα πιθανόν τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν εντελώς αντίστροφα, δηλαδή η αδερφή πυροβόλησε τον αδερφό και μετά αυτοκτόνησε.

Τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. θα εξετάσουν τα δείγματα που έχουν ληφθεί από τα χέρια, καθώς από εκεί θα φανεί ποιος είχε ίχνη πυρίτιδας και άρα ποιος πυροβόλησε.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του News 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα