Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Φλέμινγκ: "Μη μας κάνετε HotSpot"

ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 1ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΥΠΕ) (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 1ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΥΠΕ) (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας προγραμματίζουν για αύριο τα Σωματεία Εργαζομένων Αμαλία Φλέμιγκ-Σισμανόγλειο - Παίδων Πεντέλης. "Για να μην μετατραπούν νοσοκομείο σε Hotspot", αναφέρουν.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη μη εγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών στο Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμιγκ προγραμματίζουν για αύριο, Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, στις 13.00, τα Σωματεία Εργαζομένων Αμαλία Φλέμιγκ-Σισμανόγλειο-Παίδων Πεντέλης. Τη συγκέντρωση καλύπτει και στηρίζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) και θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο της πτέρυγας «Μπόμπολα» του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμιγκ

Όπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ, «ασφαλώς είναι επιβεβλημένη η αποσυμφόρηση των νησιών από τους πρόσφυγες και μετανάστες. Ασφαλώς η κυβέρνηση πρέπει να εξασφαλίσει αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών. Όχι όμως να μετατραπούν Νοσοκομεία και Υγειονομικές Μονάδες σε HOT SPOT».

ADVERTISING

«Ημέρα με την ημέρα διαλύεται η λειτουργία του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου της Λέρου με τη δημιουργία HOT SPOT μέσα στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο που φιλοξενεί 1.800 πρόσφυγες και μετανάστες. 150 ασθενείς είναι σε συνεχή υπερδιέγερση εξαιτίας των συνθηκών που δημιουργήθηκαν. Αντί, λοιπόν, να μεταστεγασθούν οι πρόσφυγες, μετανάστες από το Νοσοκομείο της Λέρου, πάμε να φτιάξουμε και κέντρο φιλοξενίας και σε δεύτερο Γενικό Νοσοκομείο», καταλήγει η Ομοσπονδία.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network