Νοσοκομείο Παίδων: Αισιοδοξία για την υγεία της 8χρονης Αλεξίας

Νοσοκομείο Παίδων: Αισιοδοξία για την υγεία της 8χρονης Αλεξίας
Νοσοκομείο Παίδων syzefxis.gov.gr

Το παιδί έχει υποβληθεί στην επέμβαση για την αφαίρεση της σφαίρας. Είναι η όγδοη μέρα που η άτυχη Αλεξία βρίσκεται στην εντατική και είναι η πρώτη φορά, μετά από πολύ καιρό, που οι γιατροί μιλούν για μια μικρή αισιοδοξία.

Αισιόδοξοι παρουσιάζονται οι γιατροί για την υγεία της 8χρονης Αλεξίας, που τραυματίστηκε σοβαρά την Κυριακή του Πάσχα από αδέσποτη σφαίρα στις Θεσπιές και που έκτοτε νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων.

Είναι η όγδοη μέρα που η άτυχη Αλεξία βρίσκεται στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» και είναι η πρώτη φορά, μετά από πολύ καιρό, που οι γιατροί μιλούν για μια μικρή αισιοδοξία.

Το δελτίο τύπου που εκδόθηκε, αλλά και ο πρόεδρος του νοσοκομείου που προέβη σε δηλώσεις, Μανώλης Παπασάββας, αυτό ακριβώς αναφέρουν, πως υπάρχει, δηλαδή, αισιοδοξία.

Το παιδί έχει υποβληθεί στην επέμβαση για την αφαίρεση της σφαίρας, ενώ πρόκειται να υποβληθεί σε μια νέα μαγνητική τομογραφία.

Η κατάστασή της παρέμενε τόσες μέρες σταθερή, αλλά κρίσιμη. Ακριβώς επειδή τόσες μέρες η κατάσταση του παιδιού είναι σταθερή, οι γιατροί αισιοδοξούν, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου.

Οι γονείς δεν έχουν φύγει από το πλευρό του παιδιού τους, ενώ υπάρχει γενικά ένα κύμα συμπαράστασης και όλοι προσεύχονται για να πάει καλά η υγεία του παιδιού.

Η ανακοίνωση

“Η ασθενής Α.Σ. έχει χειρουργηθεί, όπως γνωρίζετε, για διαμπερές τραύμα εκ πυροβόλου όπλου και έχει υποβληθεί σε αποσυμπιεστική κρανιεκτομή (Δ) κροταφικής χώρας και ινιακής χώρας καθώς και σε αφαίρεση της βολίδος. Έκτοτε παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ σε βαθιά καταστολή. Η κατάσταση και η πορεία της είναι σταθερή, η ενδοκράνιος πίεση με 24ωρη καταγραφή ελεγχόμενη και πρόκειται να υποβληθεί σε νέα απεικόνιση (Μαγνητική τομογραφία).

Συμπερασματικά η κατάστασή της είναι κρίσιμη μεν σταθερή, όμως, αρκετά εικοσιτετράωρα με μία μικρή αισιοδοξία όσον αφορά την εξέλιξή της”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα