Novartis: Νέα έρευνα για τις καταγγελίες Τουλουπάκη

Novartis: Νέα έρευνα για τις καταγγελίες Τουλουπάκη
Εξωτερική άποψη του Αρείου Πάγου Eurokinissi

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας διενεργεί έρευνα για τις καταγγελίες της επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη, σε βάρος του πρώην επόπτη της, Ιω. Αγγελή, για τους χειρισμούς στην υπόθεση Novartis.

Μία νέα προκαταρκτική εξέταση, αυτή τη φορά αναφορικά με τις καταγγελίες της επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη, σε βάρος του πρώην επόπτη της Ιω. Αγγελή, για την υπόθεση Novartis, διενεργεί η ελληνική Δικαιοσύνη, και συγκεκριμένα η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Η έρευνα αφορά τις καταγγελίες που η Ελένη Τουλουπάκη έχει κάνει γνωστός κατά του συνάδελφου της Ιω. Αγγελή, υποστηρίζοντας πως οι ενέργειες του κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης Novartis δεν ήταν ικανοποιητικές. Η επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς έχει κληθεί την ερχόμενη εβδομάδα να καταθέσει σχετικά με το πλαίσιο της νέας εισαγγελικής έρευνας.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη η Ελένη Τουλουπάκη σε αναφορά που έχει υποβάλει, έχει αναφέρει ότι ο Ιω. Αγγελής παρενέβαινε στο έργο της για την υπόθεση Novartis, αλλάζοντας τις παραγγελίες που εκείνη έδινε στους επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης. Οι καταγγελίες Τουλουπάκη έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα από την πλευρά του έχει υποστηρίξει ο αντεισαγγελέας ΑΠ Ιω. Αγγελής, ο οποίος μόλις χθες κατέθεσε στο πλαίσιο της έρευνας για τους χειρισμούς της υπόθεση Novartis ότι « η συμπεριφορά της Ε λ. Τουλουπάκη έδειχνε ότι υπήρχε άτομο, του οποίου ακολουθούσε τις εντολές».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα