Ντοκουμέντο: Οι τελευταίες στιγμές του Κατσίφα

Ντοκουμέντο: Οι τελευταίες στιγμές του Κατσίφα

Βίντεο που δίνει στην δημοσιότητα το αλβανικό κανάλι Report TV, δείχνει τον Κατσίφα να τρέχει στον δρόμο του χωριού με το όπλο στα χέρια, ενώ ακούγονται πυροβολισμοί.

Στην δημοσιότητα έδωσε το αλβανικό Report TV βίντεο στο οποίο ο Κωνσταντίνος Κατσίφας εμφανίζεται με όπλο στα χέρια, να διασχίζει τον δρόμο του χωριού.

Στο βίντεο, που είναι τραβηγμένο μέσα από καφενείο φαίνεται ο Κατσίφας, ενώ ακούγονται πυροβολισμοί και είναι έκδηλη η ανησυχία των θαμώνων, που τον είδαν οπλισμένο.

Ο 35χρονος έχασε την ζωή του μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αλβανούς αστυνομικούς το πρωί της Κυριακής στο χωριό Βουλιαράτες της Αλβανίας.

Παρά τα όσα κυκλοφόρησαν αρχικά, δεν υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία, ούτε μαρτυρίες, που να συνδέουν την ένοπλη συμπλοκή στην Αλβανία, κατά την οποία έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των Αλβανών αστυνομικών ο 35χρονος Βορειοηπειρώτης Κωνσταντίνος Κατσίφας, με την ύψωση της ελληνικής σημαίας, αναφέρουν πηγές της ΕΛΑΣ.

Όπως έγινε γνωστό από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Κατσίφας συμμετείχε στον σημαιοστολισμό στους Βουλιαράτες, όπου αναρτήθηκαν δεκάδες σημαίες, ενόψει της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, χωρίς να ανακύψει κάποιο θέμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα