Ντράμερ Πυξ Λαξ: Κατέθεσε η μητέρα του παιδιού – “Βιάστηκε η ψυχή της”

Ντράμερ Πυξ Λαξ: Κατέθεσε η μητέρα του παιδιού – “Βιάστηκε η ψυχή της”
Ο ντράμερ των Πυξ Λαξ

Συγκλονιστική η κατάθεση της μητέρας παιδιού που φέρεται να έχει δεχθεί σεξουαλική κακοποίησηξ από τον πρώην ντράμερ. Εμφάνιση με βερμούδα έκανε ο κατηγορούμενος.

«Μπορεί να μην είναι βιασμός, αλλά βιάστηκε η ψυχή της, έχασε την εμπιστοσύνη στους ανθρώπους φοβόταν όταν την άγγιζαν στο σχολείο να την πουν «μπράβο» για κάτι. Δεν την άφηνα να πηγαίνει σε σπίτια φίλων της, εάν υπήρχε μπαμπάς στο σπίτι.
Δεν μπορούσε να μεγαλώσει φυσιολογικά, γιατί; Γιατί ο κατηγορούμενος ήθελε να ασκήσει τα διαστροφικά του ένστικτα στο δικό μου παιδί…».

Με αυτά τα λόγια η μητέρα του παιδιού που δέχθηκε σεξουαλική κακοποίηση από το πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, κατέθεσε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου το δράμα που έζησε η τότε 8χρονη κόρη της.

Κατά την έναρξη της διαδικασίας, ο κατηγορούμενος που πρωτόδικα έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 12 ετών, δήλωσε αθώος και αιτήθηκε τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης για το εάν πάσχει από παιδοφιλία, ζήτημα για το οποίο ο εισαγγελέας επιφυλάχθηκε να προτείνει.

Η μάρτυρας που μόλις ενημερώθηκε από την κόρη της για όλες τις «θωπείες» του κατηγορούμενου προσέφυγε στις αρχές καταγγέλλοντας τον, περιέγραψε τον τρόπο που την οδήγησε στην ανακάλυψη της αλήθειας. Όπως εξήγησε το 2013 οι γείτονες τους, οι οποίοι επίσης επέτρεπαν στο παιδί τους να συναναστρέφεται με τον κατηγορούμενο, ξαφνικά και χωρίς κανέναν εμφανή λόγο το απομάκρυναν.

«Μετά μου είπε ο σύζυγός μου ότι η γιαγιά της μικρούλας του εξήγησε ότι ο κατηγορούμενος είπε στο κορίτσι να κατεβάσει τα εσώρουχα και εκείνο απάντησε ότι «αυτό το κάνουμε μόνο στον μπαμπά και στη μαμά» και έφυγε» ανέφερε χαρακτηριστικά εξηγώντας πως θορυβήθηκε πολύ. Όπως σχολίασε, «ανακάλεσα στο μυαλό μου ένα περιστατικό το 2011. Μου είχε πει η κόρη μου «ο κ.Γιώργος μου είπε ότι του άρεσε να τον γαργαλάμε χαμηλά στην κοιλίτσα». Δεν πονηρεύτηκα τότε. Ήταν πολύ φιλικός με τα παιδιά, τον θυμάμαι σε ένα στρώμα θαλάσσης με όλα τα παιδάκια πάνω σαν μελισσούλες και μάλιστα αναρωτιόμουν, πού τη βρίσκει τόση όρεξη».

Ωστόσο, όταν ρώτησε την κόρη της αν είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο με όσα είχε περιγράψει η συνομήλικη φίλη της, η μικρή απάντησε θετικά, με αποτέλεσμα η μητέρα της να προσφύγει στις αρχές. «Σήμερα η κόρη μου είναι στη Β’ Λυκείου και θέλει να σπουδάσει ψυχολογία. Έχει κάνει εκπληκτική πρόοδο, αλλά θεωρώ ότι όλα αυτά θα την ακολουθούν στη ζωή της, στις σχέσεις της, στο γάμο της. Την παρακολουθεί ακόμα ειδικός» τόνισε η μάρτυρας.

Η βερμούδα

Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε με ..ευτράπελα αφού ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε στο δικαστήριο με βερμούδα, καθώς όπως εξήγησε η υπεράσπιση, δεν κατέστη δυνατόν να υπάρξει συνεννόηση με τις φυλακές για να παραλάβει το ρουχισμό του. Αλλά και το πρωί, οι φρουροί του κατηγορούμενου αρνήθηκαν να του επιτρέψουν να αλλάξει υποστηρίζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται για λόγους ασφαλείας.

Τελικά τη λύση έδωσε το δικαστήριο το οποίο διέταξε να επιτραπεί στον κατηγορούμενο να αλλάξει ρουχισμό, επιστρέφοντας έτσι από τα κρατητήρια με παντελόνι και πουκάμισο.

Υπεράσπιση: Δεν είναι αμφίεση αυτή, του έχουμε φέρει τα ρούχα και κανείς δεν είναι αρμόδιος να του τα παραδώσει και ο κατηγορούμενος δεν αισθάνεται άνετα ενώπιόν σας.

 

Εισαγγελέας: Για λόγους ασφαλείας έκριναν οι αστυνομικοί ότι πρέπει να εμφανιστεί έτσι.

Επικεφαλής αστυνομικής φρουράς: Δεν μπορώ να πάρω την ευθύνη, για λόγους ασφαλείας δεν μπορώ να εγγυηθώ την αλλαγή των ρούχων. Μπορεί να περιέχουν κάτι επικίνδυνο.

Πρόεδρος: Είναι απόφαση του ΜΟΕ, θα καταγραφεί στα πρακτικά, τα ρούχα του κατηγορούμενου να περάσουν από το μηχάνημα x-ray και να μπορέσει να εμφανιστεί ο κατηγορούμενος όπως θέλει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα