Ο αδέκαστος αστυνομικός: Έκοψε κλήση σε παράνομα παρκαρισμένο όχημα της Αστυνομίας

Ο αδέκαστος αστυνομικός: Έκοψε κλήση σε παράνομα παρκαρισμένο όχημα της Αστυνομίας

Αστυνομικός έκοψε κλήση σε παράνομα παρκαρισμένο όχημα της Αστυνομίας,στο κέντρο των Ιωαννίνων

Κανονικά και με τον νόμο κόπηκε η κλήση σε παράνομα παρκαρισμένο όχημα της Αστυνομίας στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων, στην οδό 28ης Οκτωβρίου, ελάχιστα μόλις μέτρα από το Αστυνομικό Μέγαρο.

Όπως δημοσιεύει το epirusgate, η πράξη του οργάνου της τάξης στην κυριολεξία έγραψε ιστορία, αφού οι ίδιοι οι Αστυνομικοί και τα υπηρεσιακά οχήματα που οδηγούν θα πρέπει να δείχνουν στους υπόλοιπους οδηγούς το καλό παράδειγμα και όχι να γίνονται οι ίδιοι παράδειγμα προς αποφυγή.

Το συγκεκριμένο υπηρεσιακό όχημα της ΕΛ.ΑΣ, ήταν παράνομα παρκαρισμένο για ώρα σε σημείο που παρεμπόδιζε την κυκλοφορία των διερχόμενων οχημάτων σε έναν από τους κεντρικότερους εμπορικούς δρόμους της πόλης.

Η ώρα περνούσε, κανείς δεν πήρε των πρωτοβουλία να μετακινήσει το παράνομα παρκαρισμένο υπηρεσιακό αυτοκίνητο και δικαιολογημένα ο τολμηρός αστυνομικός εκτέλεσε στο ακέραιο έκανε το καθήκον του και βεβαίωσε κλήση -χωρίς να κάνει καμία εξαίρεση- στον παραβάτη συνάδελφό του.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι όπως αναφέρουν και τα τοπικά μέσα, η ηγεσία της Τροχαίας Ιωαννίνων δείχνει μηδενική ανοχή στην παραβατικότητα των οδηγών και αντιμετωπίζει αμείλικτα το παράνομο παρκάρισμα στο κέντρο της πόλης.

Οι εντολές της διοίκησης προς τους άνδρες της Τροχαίας είναι σαφείς και επιβάλλουν κλήσεις σε όλα ανεξαιρέτως τα παρανόμως παρκαρισμένα οχήματα.

Εν προκειμένω, στο όργανο της τάξης, αξίζει ένα μπράβο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
SHARE:

24Media Network